:

Er biografer genåbnet?

Indholdsfortegnelse:

 1. Er biografer genåbnet?
 2. Hvornår må biografer åbne 2022?
 3. Kan man få penge tilbage for biografbilletter?
 4. Hvornår kommer alle for 4 i biografen?
 5. Er biografer lukket ned?
 6. Hvornår lukkede biografer?
 7. Hvornår falder restriktionerne?
 8. Hvad er de nye restriktioner 2022?
 9. Kan man reservere biografbilletter?
 10. Kan man refundere CinemaxX billetter?
 11. Hvornår kommer alle for fire i biograferne?
 12. Hvornår kommer Hotel Transylvania 4 i Danmark?
 13. Hvornår lukkede biograferne ned 2021?
 14. Hvornår lukker biografer 2021?
 15. Hvor længe skal biografer holde lukket?

Er biografer genåbnet?

Her besluttede Folketinget således ikke at forlænge en række restriktioner, som stod til at udløbe søndag 16. januar. Det betyder blandt andet, at biografer kan genåbne og tage imod gæster. Der vil for gæsterne dog være krav om coronapas og mundbind.

Hvornår må biografer åbne 2022?

Biograferne og spillestederne har sammen med resten af kulturlivet holdt lukket siden midten af december, men nu ser det ud til, at de får lov at slå dørene op igen til den planlagte dato, på mandag den 17. januar. Det er i hvert fald det, Epidemikommisionen anbefaler Folketingets Epidemiudvalg, erfarer TV 2.

Kan man få penge tilbage for biografbilletter?

Købet af en biografbillet er ikke omfattet af fortrydelsesretten i forbrugeraftaleloven. Vi tilbyder dog som en service, at refundere købte billetter til ordinære forestillinger.

Hvornår kommer alle for 4 i biografen?

'Alle for fire' får biografpremiere den 2. februar 2022.

Er biografer lukket ned?

Biograferne er midlertidigt lukket Det sker på baggrund af myndighedernes nye restriktioner.

Hvornår lukkede biografer?

I en skriftlig kommentar til Ekstra Bladet udtaler Casper Bonavent, direktør i Nordisk Film Biografer: 'Nordisk Film Biografer har en biograf i Field's. I lyset af søndagens forfærdelige og ubegribelige tragedie i shoppingcentret holder vores biografer i hele landet lukket mandag den 4. juli.

Hvornår falder restriktionerne?

Fra den 1. februar 2022 ophører alle restriktioner. Da smitten er høj i samfundet, skal du dog fremover fortsat være opmærksom på følgende.

Hvad er de nye restriktioner 2022?

Regeringen har på baggrund af en indstilling fra Epidemikommissionen besluttet, at covid-19 ikke længere skal kategoriseres som en samfundskritisk sygdom efter d. 31. januar 2022. Samtidig vil alle de restriktioner, som er betinget af denne kategorisering, ikke blive videreført.

Kan man reservere biografbilletter?

Man kan desværre ikke reservere billetter online mere.. Så enten skal man købe dem online eller også skal man fysisk ind og indløse sin fribillet.

Kan man refundere CinemaxX billetter?

Ønsker du at fortryde et billetkøb, kan refunderingen ske ved henvendelse inden forestillingens starttidspunkt. Er billetterne købt online, kan du enten ringe til os på eller videresende den købskvittering du modtog på mail til [email protected]cinemaxx.dk.

Hvornår kommer alle for fire i biograferne?

Så GIGANTISK er Mick Øgendahls formue For i dag er der nemlig kommet dato på, hvornårAlle for fire” får premiere i biografen. Den 3. februar er dagen, hvor folk igen får fornøjelsen af Mick Øgendahl i rollen som Ralf. Det bekræfter komikeren selv med et Facebook-opslag.

Hvornår kommer Hotel Transylvania 4 i Danmark?

'Hotel Transylvania 4' får premiere den 22. juli.

Hvornår lukkede biograferne ned 2021?

I det lys var det en kæmpe bet for både biografer, filmdistributører og naturligvis filmenes producenter, da biograferne igen blev lukket ned 19. december, præcist som året forinden og lige inden juleferien, der traditionelt er en af biografernes største perioder.

Hvornår lukker biografer 2021?

2021 var et usædvanligt år i biograferne, hvor rekorder blev slået, men hvor pandemien også igen satte sit tydelige aftryk....Hold dig opdateret.

Mandag:Lukket
Lørdag:10:45 - 22:00
Søndag:10:45 - 19:30
11. jan. 2022

Hvor længe skal biografer holde lukket?

Biografer, kulturhuse og zoologiske haver lukker ned I det hele taget bliver kulturen påvirket i den kommende tid af nye restriktioner. Foruden biografer skal kulturhuse, forsamlingshuse og lokaler til "menighedsarrangementer og folkeoplysende aktiviteter" også lukke frem til 17. januar.