:

Hvor er Nike produceret?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor er Nike produceret?
 2. Hvad er Nike sko lavet af?
 3. Hvordan fik Nike sit navn?
 4. Hvad startede Nike med at lave?
 5. Hvad producerer Nike?
 6. Hvor kommer Nike sko fra?
 7. Er der told fra Nike?
 8. Hvad betyder ordet Nike?
 9. Hvem opfandt Nike sko?
 10. Hvem har opfundet Nike?
 11. Hvem ejer Nike idag?
 12. Hvem laver Nike sko?
 13. Hvorfor er Nike så populært?
 14. Hvem sender Nike med?
 15. Hvordan sender man en pakke tilbage til Nike?

Hvor er Nike produceret?

Omkring 620,000 mennesker rundt om i verden arbejder i dag med at producere Nike-produkter såsom sko, tøj og sportstilbehør. Størstedelen af dem er kvinder under 25. Mere end 75 procent af dem arbejder er fra asiatiske lande, primært Kina, Thailand, Indonesien, Vietnam, Korea og Malaysia.

Hvad er Nike sko lavet af?

Fra og med 20% af den bomuld, vi bruger på tværs af hele vores produktion, økologisk, genanvendt eller Better Cotton fra Better Cotton Initiative (BCI).

Hvordan fik Nike sit navn?

Nikes navn kommer fra den græske gudinde Nike, som står for sejr. Logoet skulle efter sigende være inspireret af gudinden Nikes ene vinge og derved symbolisere sejrsmentalitet. Logoet har desuden form som et ”tjekmærke”, hvilket indikerer en flydende bevægelse og hastighed. Et logo behøver slet ikke at været dyrt.

Hvad startede Nike med at lave?

Historien bag brandet Nike Men da Bowerman fandt på at bruge sin hustrus vaffeljern til at fremstille rillede skosåler til løbesko, lancerede firmaet sin egen produktlinje i 1971 – samme år, som BRS skiftede navn til Nike, og logoet 'The Swoosh' blev skabt af den unge grafiske designer Carolyn Davidson.

Hvad producerer Nike?

er et amerikansk firma, som producerer sportsudstyr og sportsmode. Navnet udtales Nai-ki på engelsk, men udtales ofte som Naik på dansk. Virksomheden er opkaldt efter den græske sejrsgudinde.

Hvor kommer Nike sko fra?

Nike, NIKE, Inc., amerikansk producent af sportssko og -beklædning, grundlagt i 1962 som Blue Ribbon Sports af Bill Bowerman (1911-99) og Phil Knight (f. ) med det formål at sælge japanske sportssko i USA.

Er der told fra Nike?

Du skal betale ekstra 12% told for tøj og 17% told for sko, hvis du overskrider beløbet på 1.150 kr. Du skal betale dansk moms, hvis du køber varer for mere end 80 kr. før fragt.

Hvad betyder ordet Nike?

Nike er sejrens gudinde i græsk mytologi. Den tilsvarende gudinde i romersk mytologi er Victoria.

Hvem opfandt Nike sko?

Phil KnightBill Bowerman Nike, Inc./Stiftere Nike, NIKE, Inc., amerikansk producent af sportssko og -beklædning, grundlagt i 1962 som Blue Ribbon Sports af Bill Bowerman (1911-99) og Phil Knight (f. ) med det formål at sælge japanske sportssko i USA.

Hvem har opfundet Nike?

Nike, NIKE, Inc., amerikansk producent af sportssko og -beklædning, grundlagt i 1962 som Blue Ribbon Sports af Bill Bowerman (1911-99) og Phil Knight (f. ) med det formål at sælge japanske sportssko i USA.

Hvem ejer Nike idag?

Men forretningshjernen bag Nike er Phil Knight, der oprindelig er journalist, men fandt sit kald som iværksætter under et MBA-studium.

Hvem laver Nike sko?

Nike, Inc. er et amerikansk firma, som producerer sportsudstyr og sportsmode. Navnet udtales Nai-ki på engelsk, men udtales ofte som Naik på dansk.

Hvorfor er Nike så populært?

Kombinationen af sponsoraftaler med sportsstjerner som Michael Jordan og Andre Agassi samt det brasilianske fodboldlandshold og store fodboldklubber som FC Barcelona og Manchester United, provokerende livsstilsreklamer og slogans som "Just do It" har gjort Nike til en af verdens mest populære mærkevarer.

Hvem sender Nike med?

Vi sender med GLS til pakkeshop og hjem.

Hvordan sender man en pakke tilbage til Nike?

NIKE MEMBERS

 1. LOG IND. For at få en forudbetalt returlabel er første skridt at logge ind på din Member-profil på Nike.com. ...
 2. VÆLG DE VARER, DU VIL RETURNERE. ...
 3. ANMOD OM RETURNERING. ...
 4. UDSKRIV DIT MÆRKAT. ...
 5. SEND ORDREN TILBAGE.