:

Kan tatoveringer fjernes helt?

Indholdsfortegnelse:

 1. Kan tatoveringer fjernes helt?
 2. Hvor mange fortryder deres tatovering?
 3. Hvilke tatoveringer kan fjernes?
 4. Hvornår må man gå i bad efter tatovering?
 5. Hvad koster det at få fjernet en lille tatovering?
 6. Er Tatoveringsfjernelse farligt?
 7. Hvor mange procent af den danske befolkning har tatoveringer?
 8. Hvilke tatoveringer er nemmest at fjerne?
 9. Hvorfor må man ikke bade med ny tatovering?
 10. Hvor lang tid efter tatovering må man bade i klor?
 11. Hvad koster det at få fjernet en Tatto?
 12. Hvad koster fjernelse af tattoo?
 13. Hvad gør man ved betændelse i tatovering?
 14. Hvad er sort tatoveringsblæk lavet af?
 15. Hvor mange har tatoveringer i Danmark 2020?
 16. Er det vigtigt at have en tatovering?
 17. Er der ny lov om tatoveringer?
 18. Har du råd til at betale for at få lavet tatoveringen?
 19. Er tatovering en operationsstue?

Kan tatoveringer fjernes helt?

Det er ofte nødvendigt med flere behandlinger. Efter første behandling er det hyppigt at se en lille afblegning. Men for tilfredsstillende resultat er det ofte nødvendigt med 6-8 behandlinger, og nogle gange 10-20 behandlinger. Der findes ingen garanti for, at tatoveringen kan fjernes fuldstændigt.

Hvor mange fortryder deres tatovering?

600.000 danskere er tatoveret, svarende til godt 15 pct. af befolkningen, ifølge en YouGov-undersøgelse fra 2013. Mere end hver tiende fortryder sin tatovering. I aldersgruppen 30-39 år fortryder hver femte tatoveringen.

Hvilke tatoveringer kan fjernes?

Fjernelse af tatovering med laser Efter bekendtgørelsesudkastet bliver det forbeholdt hudlæger at fjerne tatovering med laser. At det bliver gjort forbeholdt hudlæger betyder, at personer, der ikke hudlæger, ikke selvstændigt må foretage fjernelse af tatovering med laser.

Hvornår må man gå i bad efter tatovering?

​​Ifølge The American Academy of Dermatology Association skal man vente mindst en måned, før man kan svømme og nedsænke tatoveringen i vand. Vores kroppe erstatter vores hudceller månedligt med nye hudceller, og derfor bør man vente en måned med at svømme med en ny tatovering.

Hvad koster det at få fjernet en lille tatovering?

Prisen på at få fjernet en tatovering er individuel, og afhænger af tatoveringens størrelse, og mængden af blæk der er i den enkelte tatovering. Vi har en minimums pris på 500 kr. pr. behandling.

Er Tatoveringsfjernelse farligt?

Er det farligt at få fjernet en tatovering? - Det er ikke farligt at fjerne tatoveringer, men kan ifølge overlæge Jørgen Serup give bivirkninger. - Bivirkningerne indbefatter ofte ardannelse, let forbrænding eller pigmentforandringer. - Det er ikke alle tatoveringer, der kan fjernes.

Hvor mange procent af den danske befolkning har tatoveringer?

Det skønnes, at op mod 600.000 danskere er tatoveret, svarende til godt 15 procent af befolkningen, ifølge en meningsmåling foretaget af YouGov i 2013 (se kilder). I aldersgruppen 15-25 år har hver ottende en tatovering.

Hvilke tatoveringer er nemmest at fjerne?

Derfor er sorte tatoveringer som regel de nemmeste at få væk. Farver – især rød – kan til gengæld være meget vanskelige at fjerne. Da indholdsstofferne i farverne er forskellige, alt efter hvilken leverandør de kommer fra, kan man dog ikke altid forudsige, hvilke farver der vil være besværlige.

Hvorfor må man ikke bade med ny tatovering?

En tatovering må helst ikke blive udsat for sol, støv, sand, fersk- eller havvand, fordi der let kan gå infektion i tatoveringen.

Hvor lang tid efter tatovering må man bade i klor?

Du ikke svømme i salt eller klor vand de første 2 uger. Hav blødt bomulds tøj over din tatovering og lad den få luft så meget du kan. Pas på at du ikke har stramt tøj henover din nye tatovering.

Hvad koster det at få fjernet en Tatto?

Prisen på at få fjernet en tatovering er individuel, og afhænger af tatoveringens størrelse, og mængden af blæk der er i den enkelte tatovering. Vi har en minimums pris på 500 kr. pr. behandling.

Hvad koster fjernelse af tattoo?

Priser pr. behandling

 • Gratis konsultation.
 • Tattoo fjernelse op til kr.
 • Tattoo fjernelse op til kr.
 • Tattoo fjernelse op til 50 cm. 1.150 kr.
 • Tattoo fjernelse op til 100 cm. 1.550 kr.
 • Tattoo fjernelse op til 240 cm. 2.350 kr.
 • Tattoo fjernelse op til 500 cm. 3.000 kr.
 • Udeblivelse fra aftale 500 kr.

Hvad gør man ved betændelse i tatovering?

Infektioner med bakterier: Kommer oftest i ugen efter, at tatovering er udført, og kan viser sig ved infektiøs betinget sekretion, rosen, bylder og evt. Blodforgiftning. Infektionerne behandles med tablet eller intravenøs antibiotikabehandling.

Hvad er sort tatoveringsblæk lavet af?

Tatoveringsblæk indeholder farvepigmenter i et opløsningsmiddel, som kan være tilsat kemikalier der holder pigmenter opløst og konserveringsmidler for at undgå mikrobiel vækst. Andre stoffer og urenheder, f. eks. fra produktionen, kan også være til stede.

Hvor mange har tatoveringer i Danmark 2020?

Omkring 600.000 danskere har en eller flere tatoveringer, og man anslår, at mellem 50.0.000 danskere får en tatovering hvert år. Derfor er det ikke nødvendigvis en bestemt type dansker, der vælger at få foreviget et motiv på sin krop.

Er det vigtigt at have en tatovering?

 • Hvis du planlægger at få en tatovering, så SKAL du lige læse med her først. Der er nemlig ti ting, som er vigtige at vide, inden du lægger dig under nålen. Din internetbrowser er desværre uddateret. Denne side understøtter beklageligvis ikke forældede browserversioner. Sådan opdaterer du din browser Søg Søg Livsstil Stærke Kvinder Veninder

Er der ny lov om tatoveringer?

 • OVERBLIK Her er reglerne om tatoveringer 1 Ny lov i år. Loven blev vedtaget i april 2013 af Folketinget og trådte i kraft 1. januar i år. Den hedder 'lov om en... 2 Begrænset succes. Bliver en tatovører godkendt af Sundhedsstyrelsen, som står for ordningen, så kan vedkommende kalde... 3 Strengene krav i andre lande. I Danmark er reglerne mere lempelige end i nogle af de lande,... More ...

Har du råd til at betale for at få lavet tatoveringen?

 • Hvis du ikke har råd til at betale for at få lavet tatoveringen hos den svinedyre tatovør, hvis arbejde du elsker, så vent, til du har sparet pengene op. Det er IKKE et sted, hvor du har lyst til at spare.

Er tatovering en operationsstue?

 • Derudover er det at få en tatovering som at få en operation – det er vigtigt, at du vælger en salon, der er ligeså ren som en operationsstue, og hvor du har ligeså stor tiltro til personalet.