:

Hvilken laptop skal jeg vælge 2021?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvilken laptop skal jeg vælge 2021?
 2. Hvad er den bedste computer til skolebrug?
 3. Hvor mange GB skal en studiecomputer have?
 4. Hvad skal en gamer bærbar indeholde?
 5. Hvilken bærbar skal jeg vælge test?
 6. Hvad er bedst Acer eller Asus?
 7. Hvilken computer skal jeg vælge til gymnasiet?
 8. Er 256GB nok?
 9. Hvad er en god studiecomputer?
 10. Er en MacBook god til skole?
 11. Hvad skal der være i en gamer pc?
 12. Hvad er en god begynder gamer pc?
 13. Hvad koster en god bærbar pc?
 14. Er Acer et godt mærke?
 15. Er Asus et godt mærke?

Hvilken laptop skal jeg vælge 2021?

Apple MacBook Pro 2021 14” - kraftfuld laptop med imponerende skærm. Vi anbefaler Apple MacBook Pro 2021 14″ til dig, der er professionel kunstner og ikke ønsker at gå på kompromis.

Hvad er den bedste computer til skolebrug?

Her er de bedste bærbare til studerende lige nu:

 • MacBook Air (M1, 2020)
 • Google Pixelbook Go.
 • HP Chromebook 14.
 • Microsoft Surface Go 2.
 • Acer Chromebook Spin 311.
 • Acer Spin 5 (2020)
 • Lenovo ThinkPad C13 Yoga Chromebook.
 • HP Envy x360 15 (2021)

Hvor mange GB skal en studiecomputer have?

Hvis du primært benytter din computer til at surfe online, arbejde i tekstdokumenter og lignende, så vil 4 GM RAM fint kunne dække dit behov. Hvis du derimod bruger tunge regne- eller grafikprogrammer, så vil du typisk have behov for 8 GB RAM eller mere.

Hvad skal en gamer bærbar indeholde?

Er du på jagt efter en bærbar gamer, så anbefaler vi, at du gå efter en computer med følgende specifikationer: SSD disk, minimum 16GB RAM, dedikeret grafikkort (gerne NVIDIA Geforce GTX 1650 eller bedre). Her begynder især AMD Ryzen processorer-serien også at vinde vej – og Ryzen 5 (3.

Hvilken bærbar skal jeg vælge test?

Huaweis MateBook X Pro holder også i 2020-varianten sin position som en af de klart lækreste, bærbare computere på markedet. Så hvis stilrent design og en imponerende skærm er blandt de egenskaber, som du sætter ekstra pris på, er det svært at finde en rigtig god konkurrent.

Hvad er bedst Acer eller Asus?

Trods de store udfordringer under COVID-pandemien ligger interessen for at arbejde med bæredygtighed på et højt niveau. Hvis man kigger i statistikker er Asus nok bedst (hvad angår fejl og reperationer) men synes personligt de er noget nær det samme :) har også selv Acer, som jeg er meget glad for :P.

Hvilken computer skal jeg vælge til gymnasiet?

Hvis du vælger Asus ZenBook som din nye studie PC, får du en ganske let PC. Den kompakte computer har et smart design, og den 14 tommer store HD skærm giver dig masser af gode muligheder. Helt klar et godt valg den til studerende, som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Er 256GB nok?

256GB harddisk, er rigeligt for de fleste. Skal du have virkelig mange spil på din computer, så vælg en disk på mindst 500GB. Har du brug for meget lagerplads, kan du altid sætte en ekstern harddisk på senere. Ud over at være meget hurtigere end en gammeldags harddisk, så er en SSD også lydløs.

Hvad er en god studiecomputer?

Om Acer Swift 5 Computeren kombinerer to ganske vigtige komponenter: Et stilfuldt design og en god ydeevne. Acer Swift 5 er alt, hvad du nogensinde vil få brug for i en studie PC. Og med en skærm på hele 15,6 tommer er der også plads til masser af noter.

Er en MacBook god til skole?

“Med en nedsat pris for studerende for MacBook Air og den opdaterede 13" MacBook Pro med hurtigere ydeevne, Touch Bar og Touch ID til nedsat pris for studerende er Mac helt perfekt til studiebrug.”

Hvad skal der være i en gamer pc?

Skal du have en ny computer i dag som skal anvendes som gamer PC, så er der nogle forholdsregler du kan forsøge at tilgodese.

 • Hurtig processor (i5 eller i7)
 • Masser af RAM (minimum 4GB og helst 8 eller mere)
 • SSD harddisk som primær harddisk. ...
 • Et godt og hurtigt grafikkort, også gerne med masser af RAM.

Hvad er en god begynder gamer pc?

Hvis du gerne vil starte ud med en god gamer PC, så vil vi anbefale at du kigger efter en med 16 GB RAM. På denne måde vil du som regel være sikker på at kunne spille dine yndlingsspil med høje settings. Derved får du en kanon spiloplevelse! Det er også muligt at benytte en stationær med 8 eller 6 GB RAM.

Hvad koster en god bærbar pc?

Lenovo IdeaPad Flex 5 Idea Flex 5 er I denne test kåret som den bedste laptop til posen, hvilket blandt andet skyldes sin Fleksible skærm, sin lange batterilevetid og hurtige opladning, samt sin lette vægt på kun 1,5 kg. 3.999 kr. 3.499 kr.

Er Acer et godt mærke?

Digitaltrends: testede Acer Aspire 5 og gav den 4 ud af 5 stjerner. De kunne lide computeren ydeevne, batteritid, display, tastatur, trackpad'en, samt at æstetikken er bedre end hvad budgetprodukter normalt plejer at have.

Er Asus et godt mærke?

ASUS kan ikke anbefales. Jeg har nu ejet tre ASUS produkter, hvor en var en tablet, mens de to andre var computere. Jeg kan på ingen måde anbefale dette mærke og fraråde andre at købe det. Den første gang var en tablet, jeg havde, kom til reparation to gange, og da samme fejl opstod tredje gang, fik jeg pengene tilbage ...