:

Er gamle ugeblade noget værd?

Indholdsfortegnelse:

  1. Er gamle ugeblade noget værd?
  2. Hvor kan man finde gamle ugeblade?
  3. Hvad er tegneserier værd?
  4. Hvor kan jeg sælge mine tegneserier?
  5. Hvad koster det første Anders And blad?
  6. Hvor kan man købe udenlandske blade?
  7. Hvad finder man i et magasin blad?
  8. Hvor kan man købe Anders And blade?

Er gamle ugeblade noget værd?

Rigtig gamle bøger (fra før 1800) kan dog have en ret høj værdi – det har vi kompetencer til at vurdere. Tidsskrifter og ugeblade har generelt også kun meget ringe værdi, men der findes enkelte tidsskrifter (som f. eks. Mobilia) som kan have en ret høj værdi.

Hvor kan man finde gamle ugeblade?

Find Gamle Ugeblade på DBA - køb og salg af nyt og brugt.

Hvad er tegneserier værd?

Jo højere kvalitet af en tegneserie, jo højere værdi. For at vurdere en tegneserie skal du overveje en række faktorer. En af de vigtigste faktorer er først at tælle, om de indvendige sider er til stede. En ufuldstændig tegneserie, der mangler sider, vil typisk være værdiløs.

Hvor kan jeg sælge mine tegneserier?

Det er et slaraffenland for samlere af tegneserier at finde eller sælge alverdens hæfter og serier. Ofte ryddes der op på værelser og lofter og så bookes der en stand hos os, hvor der er sikret mange besøgende. Du bestemmer naturligvis selv prisen for dine gamle superman tegneserier, eller hvad du nu har samlet på.

Hvad koster det første Anders And blad?

som Danmarks mest værdifulde tegneserieblad. Det udkom i marts 1949 og kostede dengang 75 øre i kiosken.

Hvor kan man købe udenlandske blade?

Bladportal.dk er Danmarks største forhandler af internationale magasiner, tidsskrifter og blade. Du kan vælge mellem næsten 700 internationale ugeblade og magasiner, så der er helt sikkert noget til enhver smag og interesse.

Hvad finder man i et magasin blad?

Magasin, blad eller tidsskrift af tidsaktuel karakter, der oftest dækker kulturelle, politiske eller almene samfundsspørgsmål. Det faglige indhold suppleres normalt med litterære bidrag (noveller, digte etc.).

Hvor kan man købe Anders And blade?

Anders And Junior er en serie af 24 blade, der udkommer en gang om måneden og kan købes i de største supermarkeder og kiosker eller fås i abonnement via mitblad.dk.