:

Hvad er AP Møller værd?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er AP Møller værd?
 2. Hvor rig er AP Møller?
 3. Hvem er direktør for Mærsk?
 4. Hvor er Mærsk begravet?
 5. Hvad er A.P. Møller Mærsk arbejdsområde?
 6. Hvad betyder stjernen i Mærsk?
 7. Hvad er A.P. Møller-Mærsk arbejdsområde?
 8. Hvor mange fly har Mærsk?
 9. Hvor meget tjener direktøren i Novo Nordisk?
 10. Hvad tjener Mærsk direktøren?
 11. Hvor mange danskere er ansat i Mærsk?
 12. Hvor mange ansatte er der på et containerskib?
 13. Hvor mange containere ejer Mærsk?
 14. Hvor mange ansatte er der i Mærsk?
 15. Hvor bor Mærsk Mckinney Møller?

Hvad er AP Møller værd?

A.P. Møller - Mærsk

A.P. Møller - Mærsk A/S
Omsætning246,13 mia. kr. (2020)
Resultat20,44 mia. kr. (2020)
Aktiver347,56 mia. kr. (2020)
Egenkapital191,09 mia. kr. (2020)

Hvor rig er AP Møller?

Nr. 12 på listen over Danmarks 100 rigeste i 2020: Familien Mærsk Mc-Kinney Møller, som ejer A. P. Møller – Mærsk, kommer ind på listen med en formue på 11,7 milliarder kroner.

Hvem er direktør for Mærsk?

Søren Skou (1. jul. 2016–)A.P. Møller - Mærsk / Administrerende direktørSøren Skou Søren Skou er adm. direktør for A.P. Møller Mærsk A/S siden 1. juli 2016. Samt adm. direktør for Transport & Logistics divisionen siden oktober 2016. Den 16. januar 2012 tiltrådte han jobbet som adm. direktør for Maersk Line. Her tog han over fra Eivind Kolding, der startede som ny chef for Danske Bank. Wikipedia

Hvor er Mærsk begravet?

Hellerup Kirkegård, Hellerup, DanmarkMærsk Mc-Kinney Møller / BegravelsesstedHellerup Kirkegård er en kirkegård i Hellerup nord for København. Kirkegården blev indviet 4. februar 1912 og ligger ved Rygårdscentret og er nabo til Rygaards Skole. Kirkegården grænser til Bernstorffsvej. Den dækker ca. Wikipedia

Hvad er A.P. Møller Mærsk arbejdsområde?

A.P. MøllerMærsk er Danmarks største erhvervsvirksomhed med aktiviteter i op imod 130 lande. Fra hovedkontoret på Esplanaden i København styres det verdensomspændende konsortium, der primært opererer inden for områder som transport, olie og naturgas samt dagligvarer.

Hvad betyder stjernen i Mærsk?

Stjernen er for nogle en ledestjerne, som repræsenterer de værdier, vi har i Mærsk. Den repræsenterer også for mange en stolthed over at arbejde for virksomheden, siger Charlotte Andersen.

Hvad er A.P. Møller-Mærsk arbejdsområde?

A.P. MøllerMærsk er Danmarks største erhvervsvirksomhed med aktiviteter i op imod 130 lande. Fra hovedkontoret på Esplanaden i København styres det verdensomspændende konsortium, der primært opererer inden for områder som transport, olie og naturgas samt dagligvarer.

Hvor mange fly har Mærsk?

Maersk Air
HovedflyvepladserBillund Lufthavn
Antal fly17 (2005)
Destinationer33 (2005)
ModerselskabA.P. Møller-Mærsk

Hvor meget tjener direktøren i Novo Nordisk?

Novo Nordisks Lars Fruergaard Jørgensen er fortsat den højest lønnede erhvervsleder i dansk erhvervsliv med en samlet årsløn på 57 millioner kroner. 2020 var lidt af et jubelår for de allerbedst lønnede danske topchefer.

Hvad tjener Mærsk direktøren?

Og det kunne også mærkes på ledelsesgangen, hvor der er sket lønhop hos samtlige medlemmer af ledelsen i 2021. Topchefen Søren Skou ender således med en løn på 48,8 mio. kr., hvilket er en stigning fra sidste års 43,1 mio. kr.

Hvor mange danskere er ansat i Mærsk?

Møller-Maersk, der er en danskejet transport- og logistikvirksomhed med operation i over 130 lande. Af i alt ca. 70.000 ansatte, beskæftiger Maersk 32.000, hvoraf 9000 er til søs, hvilket gør os til den største enhed i virksomheden.

Hvor mange ansatte er der på et containerskib?

Mærsk Mc-Kinney Møller (skib)

M/S Mærsk Mc-Kinney Møller
Besætning19 (standard)
Antal TEU18.270 (officielt tal)
Andet
MMSI

Hvor mange containere ejer Mærsk?

Selskabet er 100 % ejet af det danske konsortium A.P. Møller - Mærsk, og er verdens næststørste indenfor transport af ISO-containere. Rederiet har over 600 skibe til rådighed, med en samlet kapacitet på 1,9 mio. TEU.

Hvor mange ansatte er der i Mærsk?

Maersk er en del af A.P. Møller-Maersk, der er en danskejet transport- og logistikvirksomhed med operation i over 130 lande. Af i alt ca. 70.000 ansatte, beskæftiger Maersk 32.000, hvoraf 9000 er til søs, hvilket gør os til den største enhed i virksomheden.

Hvor bor Mærsk Mckinney Møller?

Skibsreder Mærsk Mc-Kinney Møller boede på Mosehøjvej 4C, der ligger i Charlottenlund i den nordlige del af Gentofte Kommune. Han var i mange år den største enkelte skatteyder i Gentofte og lagde årligt mellem 1 mio. kr. i kommuneskat.