:

Er en MacBook pengene værd?

Indholdsfortegnelse:

 1. Er en MacBook pengene værd?
 2. Er en MacBook en pc?
 3. Kan det betale sig at købe en brugt MacBook?
 4. Hvor meget kan jeg få for min computer?
 5. Hvilken MacBook skal jeg vælge til skolebrug?
 6. Hvad er min gamle Mac værd?
 7. Hvad er forskellen på en Mac og en PC?
 8. Hvad er bedst Mac eller PC?
 9. Hvad skal man være opmærksom på ved køb af brugt Mac?
 10. Hvad kan man få for en brugt MacBook?
 11. Hvad kan jeg få for min Mac?
 12. Hvor meget koster det at have en computer kørende?
 13. Hvilken skolecomputer skal jeg vælge?
 14. Hvor kan jeg sælge min gamle MacBook?

Er en MacBook pengene værd?

Derfor skal du købe MacBook Pro 2020 M1 13,3" Hvis du er på udkig efter en let bærbar med en masser power og en ultralang batteritid, der samtidig tilbyder det ekstra, når der skal arbejdes med billeder og videoredigering, så kommer du ikke til at fortryde købet af MacBook Pro.

Er en MacBook en pc?

Du får nemlig en computer, som er elegant designet og er bygget i højeste kvalitet. Selvom en Macbook oftest er lidt dyrere sammenlignet med en traditionel PC, så holder Macbooks sig i langt flere år, og du skal derfor ikke købe en ny computer efter blot få år.

Kan det betale sig at købe en brugt MacBook?

Uanset hvad man mener om dét fænomen, er det en af drivkræfterne bag det store brugtsalg. Desuden menes de, at produkternes levetid er længere end andre brands. Det er dog næppe sandt, men er et levn fra de tidlige år af smartphone-æraen, hvor Android-konkurrenterne primært konkurrerede på pris og ikke kvalitet.

Hvor meget kan jeg få for min computer?

Har du en gammel eller defekt computer du ikke længere bruger? Så sælg den til os. Vi opkøber aflagte og defekte computere fra både private hustande og virksomheder til en værdi på op til 3.000 kr. Kontakt os for et tilbud på din computer.

Hvilken MacBook skal jeg vælge til skolebrug?

“Med en nedsat pris for studerende for MacBook Air og den opdaterede 13" MacBook Pro med hurtigere ydeevne, Touch Bar og Touch ID til nedsat pris for studerende er Mac helt perfekt til studiebrug.”

Hvad er min gamle Mac værd?

Selvom du ikke er helt klar til at købe en ny enhed, kan du stadig indlevere den gamle. Så får du værdien på et Apple Gift Card, som du kan bruge til Apple-produkter og -services. Vælg din enhed, og få et estimat på Trade In-værdien uden direkte køb. Op til 3.485 kr.

Hvad er forskellen på en Mac og en PC?

Mac og PC er egentlig begge computere, og en "PC" betyder blot en "personlig computer" som en Mac jo også er. Der hvor forskellen ligger, er i det styresystem som er tilgængeligt. En Mac computer bruger nemlig MacOS, hvilket andre computere ikke har adgang til.

Hvad er bedst Mac eller PC?

PC'en kan lettere tilpasses, opgraderes og specialiseres efter dine ønsker. Tidligere var Mac overlegen i forhold til PC på hardware – i dag finder du faktisk meget af det samme under kabinettet. Derfor er forskellene i høj grad udlignet, hvis du punger ud til en god PC.

Hvad skal man være opmærksom på ved køb af brugt Mac?

Gode råd: få lavet service på din brugte Mac....

 • Prøv at tænde computeren / mac'en og tjek om skærm og computer virker, som den skal. ...
 • Test om tastatur og mus virker. ...
 • Test om Wifi, lyd ind, lyd ud og kamera virker. ...
 • Tjek batteri for slid. ...
 • Test strømadapter om den virker. ...
 • Slå find min Mac fra inden køb.
9. maj 2016

Hvad kan man få for en brugt MacBook?

får du værdien på et Apple Gift Card, som du kan bruge til Apple-produkter og -services. Vælg din enhed, og et estimat på Trade In-værdien uden direkte køb. Op til 3.485 kr. Op til 2.540 kr.

Hvad kan jeg få for min Mac?

Selvom du ikke er helt klar til at købe en ny enhed, kan du stadig indlevere den gamle. Så får du værdien på et Apple Gift Card, som du kan bruge til Apple-produkter og -services. Vælg din enhed, og et estimat på Trade In-værdien uden direkte køb. Op til 3.485 kr.

Hvor meget koster det at have en computer kørende?

Omkring 1.500 kroner om året Det bruger ifølge magasinets udregninger 511 kWh om året. Hvis vi antager, at prisen på strøm ligger på ca. 3 kroner, så giver det en årlig computer-el-regning på 1.533 kroner, hvis computeren er tændt fire timer hver dag. Omregnet giver det 4,2 kroner om dagen.

Hvilken skolecomputer skal jeg vælge?

Se det store udvalg af studie PC'er med Intel i5-processor. Tunge grafik- og regneprogrammer kræver en kraftfuld PC. Vælg derfor en skolecomputer med en i7-processor. Du gør også så efter en i7-processor hvis din skole computer skal bruges til lettere gaming i fritiden.

Hvor kan jeg sælge min gamle MacBook?

Sælg din MacBook til os ved at gå ind på mac2cash-hjemmesiden og indtast serienummeret på den Mac du vil sælge. Herefter får du vores pris online med det samme. Hvis du accepterer tilbuddet indtaster du dine oplysninger og så sender vi fragtfirmaet UPS ud og henter din Mac på en dag som du selv vælger.