:

Hvor meget kan jeg få for min MacBook?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor meget kan jeg få for min MacBook?
  2. Kan man sælge sin gamle MacBook?
  3. Hvilken brugt MacBook skal jeg købe?
  4. Kan man sælge sin Imac?
  5. Hvordan fabriks gendanner man en Mac?
  6. Hvilken Mac skal jeg vælge 2021?

Hvor meget kan jeg få for min MacBook?

Selvom du ikke er helt klar til at købe en ny enhed, kan du stadig indlevere den gamle. Så får du værdien på et Apple Gift Card, som du kan bruge til Apple-produkter og -services. Vælg din enhed, og få et estimat på Trade In-værdien uden direkte køb. Op til 3.485 kr.

Kan man sælge sin gamle MacBook?

Her kan du sælge din defekte MacBook, vi køber både defekte såvel som funktionelle maskiner. Det eneste du skal gøre er at indsætte serienummeret på din enhed. Har du problemer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Hvilken brugt MacBook skal jeg købe?

Arbejder du med videoredigering, grafik- og fotoopgaver er det MacBook Pro 15”, der skal købes. Skærmarealet giver et større overblik, men vigtigst af alt er ydelsen. 15” MacBook Pro er de eneste bærbare Mac-computere, der fås med et dedikeret grafikkort.

Kan man sælge sin Imac?

Sælg din MacBook til os ved at gå ind på mac2cash-hjemmesiden og indtast serienummeret på den Mac du vil sælge. Herefter får du vores pris online med det samme. Hvis du accepterer tilbuddet indtaster du dine oplysninger og så sender vi fragtfirmaet UPS ud og henter din Mac på en dag som du selv vælger.

Hvordan fabriks gendanner man en Mac?

Sluk din Mac, sæt den til at oplade (hvis det er en Macbook) og tænd den. Hold 'Command ⌘' og 'R-knappen' nede samtidig under computerens opstart, indtil Apples logo kommer frem på skærmen. Nu har du åbnet recovery-mode.

Hvilken Mac skal jeg vælge 2021?

Den helt nye MacBook Pro 14-tommer er med garanti den bedste laptop til dig, der elsker at være produktiv i 2021.