:

Hvad gør man med vandperler?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad gør man med vandperler?
 2. Hvad er Water Beads?
 3. Hvad er Vandkugler?
 4. Hvor lang tid holder vandperler?
 5. Hvad sker der hvis man spiser vandperler?
 6. Hvordan tørres vandperler?
 7. Er det farligt at spise vandperler?
 8. Hvor kan man købe vandperler?
 9. Kan man spise vandperler?
 10. Kan man genbruge vandperler?
 11. Hvad er Aquaperler lavet af?
 12. Hvad er Orbeez lavet af?
 13. Hvor kan man købe vandkugler?
 14. Hvad bruger man Orbeez til?

Hvad gør man med vandperler?

Hvordan bruges vandperler? Til hver pose af vandperlerne, skal du bruge 0,5 liter vand. Du hælder vand i en beholder af passende størrelse og tilsætter de tørre perler. Efter cirka 3 timer er perlerne over dobbelt så store, mens de svulmer op og bliver 80-100 gange større 6-8 timer efter.

Hvad er Water Beads?

Hvad er vandperler? Vandperler er små perler, der er lavet af en saltopløsning, og er fuldstændig ufarlig. De har en evne til at absorbere vand, så perlerne bliver 100 gange så store. Perlerne indeholder ikke gødning eller andre giftige stoffer og de er 100 % biologisk nedbrydelige.

Hvad er Vandkugler?

Vandperler eller vandkugler er små plastikperler, der har en evne at kunne suge vand, så perlerne bliver 100 gange så store. Når man putter vandperlerne i vand i 8-12 timer, vil vandperlerne fordobles mange gange og blive helt fyldt med vand.

Hvor lang tid holder vandperler?

Typisk holder vandperlerne sig store og flotte i minimum 3 uger. Du kan altid fylde nyt vand på, hvorefter de begynder at vokse igen. Opbevares vandperlerne i et lukket sylteglas, kan de stå til pynt i årevis.

Hvad sker der hvis man spiser vandperler?

Samtidig er de farvestrålende, og kan ligne slik for mindre børn, som ofte kommer ting i munden. Når perlerne er udvidede, kan børn blive kvalt i dem. Sluger et mindre barn perlerne, inden de er udvidede, vokser de til fuld størrelse i tarmen. Det kan i sidste ende være fatalt.

Hvordan tørres vandperler?

Stil bradepanden et solrigt sted, hvis det er muligt. Solen hjælper meget på tørre-processen! Det har taget 9 dage at tørre mine denne gang, fordi der nærmest ingen sol har været. Normalt går det noget hurtigere, når der er lidt solskin.

Er det farligt at spise vandperler?

Vandperlerne består af en saltvandsopløsning og er ikke giftige. De kan bruges til de fleste slags formål og kvaliteten er god, og der afgives ikke farve.

Hvor kan man købe vandperler?

Oplagt sanseleg med vandperler fra føtex.dk Lad børnene følge med i perlernes udvikling i takt med, at perlerne vokser sig større jo mere vand de suger. Vandperler kan blive 80-100 gange større end deres oprindelig form - og så er de sjove at røre ved. De bliver nemlig helt gummiagtige og smutter mellem fingrene.

Kan man spise vandperler?

Der er en risiko for, at børnene kan komme til skade, hvis de sluger vandperlerne eller magneterne, og derfor advarer Sikkerhedsstyrelsen nu forældre. - For det første er det vigtigt, at man sikrer sig, at børn kun leger med legetøj, der er alderssvarende.

Kan man genbruge vandperler?

Ja, vandperler kan bruges igen og igen. Når vandet i vandperlerne fordamper og vandperlerne begynder at blive mindre, kan du altid fylde mere vand på. Så vil de vokse sig store igen. Du kan også vælge at lade vandperlerne tørre helt ud, og gemme dem væk til senere brug.

Hvad er Aquaperler lavet af?

Hvad er vandperler lavet af? Vandperlerne består af en saltvandsopløsning og er ikke giftige. De kan bruges til de fleste slags formål og kvaliteten er god, og der afgives ikke farve. Vandperler er genanvendelige og nedbrydelige, og man kan sagtens have dem iblandt børn ,- og de elsker dem!

Hvad er Orbeez lavet af?

Vandperler består af en saltvandsopløsning, og de er genanvendelige og lavet i en god kvalitet, der ikke afgiver farve. Vandperlerne er bløde at røre ved både med hænderne og med fødderne.

Hvor kan man købe vandkugler?

Udover vores udvalg af vandperler, finder du hos BR også mange andre forskellige typer af perler, dit barn kan lege med. Er perler derfor et sikkert hit hjemme hos jer, kan samlingen nu gøres endnu større, end den måske allerede er.

Hvad bruger man Orbeez til?

SANSEMOTORISK LEGETØJ TIL BØRN Det er dejlige Orbeez vandperler, som er sjove at bruge til sansemotoriske lege. De er nemlig meget behagelige at røre ved. Når du putter vandperlerne i vand, begynder de IKKE at vokse, ligesom mange andre vandperler gør. Vi anbefaler, at barnet leger med vandperlerne i en voksens nærvær.