:

Kan man skære i træ med en vinkelsliber?

Indholdsfortegnelse:

 1. Kan man skære i træ med en vinkelsliber?
 2. Kan man skære fliser med en vinkelsliber?
 3. Hvilken vinkelsliber?
 4. Hvad skærer man havefliser med?
 5. Hvordan skærer man havefliser?
 6. Hvad er en vinkelsliber?
 7. Hvad er vinkelsliber i letbeton?
 8. Kan vinkelsliber bruges i byggemarkedet?
 9. Hvordan kan du fræse vinkelsliber i beton?

Kan man skære i træ med en vinkelsliber?

Bosch 125mm Carbid skæreskive. Skæreskiven er velegnet til hurtig skæring gennem træ og andre byggematerialer. Grundet skivens alsidighed skal man derfor ikke ofte skifte skive.

Kan man skære fliser med en vinkelsliber?

En føringsskinne med en slæde til vinkelsliberen er god til lange skæringer og til at skære bagsiden af flisen i smig. Med det rigtige skinnesystem kan du med vinkelsliberen skære fliserne i 90° og 45° jolly-skæring samt udføre dykskæringer.

Hvilken vinkelsliber?

Hvilken vinkelsliber er den bedste? I denne vinkelsliber test har vi kåret en Bosch Professional GWS 750 vinkelsliber, som bedst i test. Læs med i artiklen og få mere information om de bedste vinkelslibere på markedet.

Hvad skærer man havefliser med?

Til fliser og klinker skal du bruge en såkaldt diamantskæreskive, som er lavet af hærdet stål. Du kan anvende en diamantklinge til både betonfliser, glasfliser og natursten, men det er vigtigt at du vælger den rigtige type.

Hvordan skærer man havefliser?

Skæring af beton fliser, gøres lettest med en vinkelsliber med en diamant klinge på. Er det mindre fliser end 40x40 betonfliser, eller fx belægningssten, kan du med fordel bruge en fliseklipper. Skal du skære rundt kan dette fx gøres med vinkelsliberen som vist på billedet.

Hvad er en vinkelsliber?

 • En vinkelsliber, også kendt som en Sidesliber, er et håndholdt kraft-værktøj som bruges til at skære, slibe eller polere med. Vinkelslibere kan drives af en elektrisk motor, en benzinmotor eller af trykluft.

Hvad er vinkelsliber i letbeton?

 • I letbeton kan du klare dig med en almindelig vinkelsliber, men beton og murværk kræver en kraftig model. Vinkelsliberen ligger i top 3, når det gælder gør det selv-skader, der sender os på skadestuen. Den larmer meget og kører med en enorm hastighed, så beskyttelsesbriller, høreværn og handsker er uundværligt sikkerhedsudstyr.

Kan vinkelsliber bruges i byggemarkedet?

 • Har du brug for meget maskinkraft og en stor skæredybde, skal du have fat i en vinkelsliber med en skive på 230 mm. Kan lejes i byggemarkedet. Har du en kompressor, er en vinkelsliber til trykluft en fin løsning. Du får minimal vægt og stort kraftoverskud.

Hvordan kan du fræse vinkelsliber i beton?

 • Sæt en mejsel på tværs i bunden af rillen, og hug til. Med en fugefræser i vinkelsliberen kan du hurtigt fræse korte riller. I letbeton kan du klare dig med en almindelig vinkelsliber, men beton og murværk kræver en kraftig model. Vinkelsliberen ligger i top 3, når det gælder gør det selv-skader, der sender os på skadestuen.