:

Hvor mange har iPhone i USA?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor mange har iPhone i USA?
  2. Hvem laver Apple?
  3. Kan man købe en iPhone i USA og bruge den i Danmark?
  4. Kan man købe en telefon i USA?
  5. Hvem er målgruppen for Apple?
  6. Hvilken virksomhed er Apple?
  7. Hvor mange har Apple produkter?

Hvor mange har iPhone i USA?

Ny data fra CIRP viser, at iPhones markedsandel i USA faktisk er steget 5 procent sammenlignet med sidste år. I fjerde kvartal af 2016 havde Apple 34 procent af det amerikanske mobilmarked, et tal der i fjerde kvartal af 2017 steg til 39 procent.

Hvem laver Apple?

Apple Inc.
BrancheHardware, Software
Grundlagt1. april 1976
GrundlæggerSteve Jobs Steve Wozniak Ronald Wayne
EtableringsstedLos Altos, Californien, USA

Kan man købe en iPhone i USA og bruge den i Danmark?

Køber du i USA skal du i princippet snyde i tolden, hvis det for alvor skal være en god forretning. Har du først iPhone kan du dog være helt sikker på at den også virker i Danmark. Teknisk er der intet i vejen for at købe en iPhone i udlandet tog bruge den i Danmark med dansk sprog og så videre.

Kan man købe en telefon i USA?

Adgangen til Android Marked bestemmes af, hvor du befinder dig, og der er derfor også adgang til det danske Android Marked. Der kan dog stadig være SIM-lås på mobilen, og du går stadig glip af garanti og service, når den er købt i udlandet.

Hvem er målgruppen for Apple?

Det kan godt være, at Android er det suverænt største styresystem på verdensplan, men der er særlig én målgruppe, som Apple har rigtigt godt fat i: teenagerne. Det viser en den seneste udgave af den halvårlige undersøgelse Teens Survey, som den amerikanske investeringsbank, Piper Jaffray, har foretaget.

Hvilken virksomhed er Apple?

Apple Inc (NASDAQ: AAPL ) (tidligere Apple Computer) er en amerikansk It-virksomhed beliggende i Silicon Valley i byen Cupertino, Californien. Apple er grundlagt 1. april 1976.

Hvor mange har Apple produkter?

Apples mobile styresystem, iOS, sidder således nu på 83,2 procent af al mobiltrafik, hvilket er den hidtil højeste andel. Til sammenligning foregår 15,31 procent af mobil webbrug fra en enhed med Android som styresystem, mens Windows Phone 10 står for 0,17 procent af den mobile trafik.