:

Hvad koster en god stationær computer?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad koster en god stationær computer?
  2. Hvad er den bedste stationær computer?
  3. Hvor meget strøm bruger en stationær computer i timen?
  4. Hvad er bedst stationær eller bærbar?
  5. Hvor meget strøm bruger en computer?

Hvad koster en god stationær computer?

Billig gaming computer budget: 4.000 - 6.000 kr. Middel gaming computer budget: 6.000 - 7.500 kr. God gaming computer budget: 7.500 - 9.000 kr. Meget god gaming computer budget: 9.000 - 11.000 kr.

Hvad er den bedste stationær computer?

Ud over en SSD-disk så anbefaler vi, at du til hjemmebrug skal kigge efter en PC med i3 eller i5 processor fra Intel og 4-8GB RAM. Du kan med fordel gå efter de 8GB RAM hvis du har mange programmer åbne på en gang, da det især er her mere RAM hjælper maskinen med at holde hastigheden oppe.

Hvor meget strøm bruger en stationær computer i timen?

En pc forbruger forskellige mængder strøm, afhængig af hvilken type der er tale om. En bærbar pc bruger for eksempel kun 40 kWh om året, mens en stationær pc bruger 108 kWh. Hertil skal i øvrigt lægges strømforbruget til den eksterne skærm.

Hvad er bedst stationær eller bærbar?

Vælger du en stationær PC, får du maksimal computerkraft og flere muligheder for at udskifte og opgradere komponenter. Prisen, set i forhold til ydeevne, er lavere end ved køb af en bærbar. Til gengæld har du ved et stationært valg af PC ingen fleksibilitet, da den er designet til at være på en lokation.

Hvor meget strøm bruger en computer?

Pc. En pc forbruger forskellige mængder strøm, afhængig af hvilken type der er tale om. En bærbar pc bruger for eksempel kun 40 kWh om året, mens en stationær pc bruger 108 kWh. Hertil skal i øvrigt lægges strømforbruget til den eksterne skærm.