:

Hvilken type arkitekt tjener mest?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvilken type arkitekt tjener mest?
 2. Hvad er timelønnen for en arkitekt?
 3. Hvilken type ingeniør tjener mest?
 4. Hvilken uddannelse giver højest løn?
 5. Hvilken ingeniør uddannelse er bedst?
 6. Hvad er arkitektens pris?
 7. Kan du invitere arkitekten til besøg i din lejlighed?
 8. Kan en arkitekt bruges til boligbyggeri?

Hvilken type arkitekt tjener mest?

Der har dog vist sig at være forskel på, hvad kvindelige og mandlige arkitekter tjener. Kigger på man på statistikkerne så tjener kvindelige akademiske arkitekter i gennemsnit 41.753 kroner om måneden, men mænd i gennemsnit tjener 43.204 kroner om månenden.

Hvad er timelønnen for en arkitekt?

ekskl. medarbejdere der modtager jobløn og rådighedstillæg) for akademiske arkitekter er 44.0. Den gennemsnitlige rene månedsløn for landskabsarkitekterne er 41.340 kr.

Hvilken type ingeniør tjener mest?

Branchemæssigt er det ingeniører, der arbejder med energiforsyning, medicinalindustri eller infrastruktur, der tjener mest.

Hvilken uddannelse giver højest løn?

Nummer et på listen er aktuar-uddannelsen, det vil sige forsikringsmatematik. De har i gennemsnit en indkomst på knap 1,3 mio. kr. årligt.

Hvilken ingeniør uddannelse er bedst?

Vælger du at fortsætte din ingeniør uddannelse med en 2-årig kandidat, når du er blevet bachelor, er dine muligheder også mange. Som kandidat får du titlen civilingeniør og får dermed Danmarks højeste rang indenfor faget.

Hvad er arkitektens pris?

 • Det kan spare dig for mange kostbare ærgrelser på den lange bane. Arkitektens pris ligger på omkring 35 kr., men kan variere alt efter afstand til boligen og boligens størrelse. Har du svært ved at få solgt din bolig, kan du bruge arkitekten til at synliggøre boligens muligheder for eventuelle købere.

Kan du invitere arkitekten til besøg i din lejlighed?

 • Men faktisk kan du også gøre brug af arkitektens kreative sind og store kendskab til privat boligbyggeri i andre situationer, når det gælder din bolig. Mangler du værelser i din lejlighed, men ved ikke, hvordan puslespillet skal gå op, kan du invitere en arkitekt på besøg til at finde på ideer.

Kan en arkitekt bruges til boligbyggeri?

 • De fleste ved, at en arkitekt ofte bruges, hvis du vil bygge til, om eller nyt. Men faktisk kan du også gøre brug af arkitektens kreative sind og store kendskab til privat boligbyggeri i andre situationer, når det gælder din bolig.