:

Hvilken hårtørrer skal jeg vælge?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvilken hårtørrer skal jeg vælge?
 2. Hvordan bruger man føntørre med diffuser?
 3. Hvad er ion teknologi?
 4. Hvor mange watt skal en hårtørrer have?
 5. Hvad er en diffuser på en hårtørrer?
 6. Hvorfor kruser mit hår?
 7. Hvad betyder ionisk hårtørrer?
 8. Hvad skal vi bruge ioner til?
 9. Hvad gør føntørrer?
 10. Hvornår blev føntørre opfundet?
 11. Hvad gør en hår diffuser?
 12. Hvad bruger man en diffuser til?
 13. Hvordan undgår man tørt hår?
 14. Hvordan får man fimrehår væk?
 15. Hvordan kan en ion genkendes?

Hvilken hårtørrer skal jeg vælge?

 • Babyliss Pro Digital 6000E - BEDST I TEST HÅRTØRRER. ...
 • GHD Helios – BEDSTE PREMIUMVALG. ...
 • Xiaomi Mi Ionic H300 – BEDSTE BUDGETVALG. ...
 • GHD Aura Air. ...
 • Dyson Supersonic. ...
 • Cloud Nine The Airshot. ...
 • Remington PROLuxe AC9140. ...
 • OBH Nordica 5195 Björn Axén AC 2000 W Hair Dryer.

Hvordan bruger man føntørre med diffuser?

Føntørring på den rigtige måde Når du føntørrer krøller, er det bestemt ikke ligegyldigt, hvordan du gør det. Fat føntørrer og diffuser, og hold så hovedet nedad, mens du lægger en tot hår ad gangen i diffuseren. Stop med at føntørre, når dit hår er næsten tørt, så du undgår at udtørre det med den varme luft.

Hvad er ion teknologi?

Sådan virker en Ionic føntørrer Føntørrer med ION-teknologi indeholder negativt ladede ioner, disse nedbryder vandmolekylerne og reducerer dem til en brøkdel af deres størrelse. Dette kan lade sig gøre fordi at vandmolekyler er positivt ladede og derfor er tiltrukket af de negativt ladede ioner.

Hvor mange watt skal en hårtørrer have?

Vælg en hårtørrer på minimum 1600 watt - Hvis du skal bruge din hårtørrer dagligt, så er det vigtigt, at den er effektiv, så du kan tørre dit hår i en fart. Du bør ikke gå under 1600 watt, når du vælger hårtørrer. Har du tykt og langt hår vil jeg endda anbefale dig en model på 2000+ watt.

Hvad er en diffuser på en hårtørrer?

Hvad er en diffuser? En diffuser bruges når dit hår er vådt efter bad og du enten ønsker at style eller tørre dit hår. Diffuseren påføres på enden af din kompatible hårtørrer, der hvor luften kommer ud af hårtørren. Du skal blot tjekke om størrelsen og formen passer på den hårtørrer, som du allerede har.

Hvorfor kruser mit hår?

Hvis håret er beskadiget eller tørt, vil kutikellaget (dvs. det yderste, beskyttende lag på hårstrået) på de enkelte hårstrå være åbent og have en ru, flosset overflade, hvilket bevirker, at der kan trænge fugt ind og fortykke hårstrået. Når hårstrået bliver fortykket, bliver det tørt, kruset og ustyrligt.

Hvad betyder ionisk hårtørrer?

Vil du undgå krusede hårstrå, bør du gå efter en hårtørrer med indbygget ION-teknologi. For føntørrere med ION-teknologi bruger negativt ladede ioner til at nedbryde de positivt ladede vandmolekyler uden at åbne hårstrået, så håret forbliver glat, og du mindsker risikoen for krus og statisk elektricitet.

Hvad skal vi bruge ioner til?

Ioner med modsatte ladninger, kan tilsammen danne et nyt stof ved hjælp af ionbindinger. De tiltrækker hinanden med elektriske kræfter. Dette fungerer efter ædelgasreglen eller oktetreglen, som går ud på, at hvert atom skal have 8 elektroner i yderste skal.

Hvad gør føntørrer?

En føntørre er både god til at tørre håret, men også style det. Ved hjælp af de rigtige plejeprodukter og den rette børste, kan du skabe det look du ønsker, om så du er korthåret eller langhåret, går efter volumen, krøller eller glat hår. Så kan du skabe det, med din føntørre.

Hvornår blev føntørre opfundet?

Hårtørren blev opfundet i slutningen af 1800-tallet. Den første model blev skabt af Alexander F. "Beau" Godefroy i han salon i Frankrig i 1890. Den håndholdte hårtørrer blev føst lanceret i 1920.

Hvad gør en hår diffuser?

For en diffuser er specielt udviklet til at bevare fugten i håret, og det er essentielt, når du har krøller, da dit hår ellers kan syne kruset og tørt. Den kontrollerede fordeling af luften, som en diffuser giver, gør, at krøllerne vil blive mere definerede, end hvis du føntørrede dit hår uden en diffuser.

Hvad bruger man en diffuser til?

Diffuseren, som er det runde mundstykke med pigge, er velegnet til krøllet hår. Diffuseren løfter håret og tørrer det, uden at det begynder at kruse. Det allerbedste resultat får du, hvis du vender hovedet nedad og bruger føntørreren ved en lavere hastighed end normalt for ikke at blæse krøllerne ud.

Hvordan undgår man tørt hår?

8 Tips: Sådan undgår du tørt hår i vinterperioden

 1. Shampoo til tørt hår. Start med en god fugtgivende shampoo. ...
 2. Hårkur til tørt hår. Anvend derefter en fugtgivende hårkur eller hårmaske. ...
 3. Brug fugtgivende conditioner. ...
 4. Brug en god hårolie. ...
 5. Tørt hår inden du går. ...
 6. Husk varmebeskyttende spray. ...
 7. Kosttilskud. ...
 8. Gode fedtsyrer.

Hvordan får man fimrehår væk?

Fimrehår | 3 tips til at tæmme de små, strittende hår på hovedet

 1. Spray og børst de små, strittende hår væk. Find børsten med naturhår frem og spray et let lag voks hen over børsten. ...
 2. Skjul de strittende fimrehår med serum. Rengør en gammel mascarabørste og smør den med lidt serum. ...
 3. Tæm de strittende, små hår med hårvoks.
1. nov. 2021

Hvordan kan en ion genkendes?

En ion har en ladning, og ladningen er enten positiv eller negativ. En positiv ladning dannes, når atomet afgiver en elektron. Når det neutrale atom afgiver en elektron, vil atomet have en proton mere end antallet af elektroner. Protoner er positiv ladet, og den dannede ion vil have ladningen +1.