:

Hvor er det bedst at sælge malerier?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor er det bedst at sælge malerier?
 2. Hvordan sælger jeg mine tegninger?
 3. Hvor kan man sælge sin kunst?
 4. Hvem køber kunst?
 5. Hvordan får jeg solgt mine malerier?
 6. Hvordan kommer jeg ud med min kunst?
 7. Hvem køber mest kunst?
 8. Hvem vurderer malerier?
 9. Hvordan starter man en kunstsamling?
 10. Hvor kan jeg udstille mine malerier?
 11. Hvor kan man få vurderet sine malerier?

Hvor er det bedst at sælge malerier?

Nemt salg med Lauritz.com På Lauritz.com har vi mange interesserede købere og samlere af malerier og kunstværker. Sælg dem på Lauritz.com og få den bedste pris for dem: På Lauritz.com får du den bedste pris for malerier og kunstværker, fordi: Vi har over 750.000 besøgende hver uge.

Hvordan sælger jeg mine tegninger?

Du kan sælge din kunst gennem en online leverandør eller via din online butik....Du har flere muligheder her, som inkluderer:

 1. Sælger din egen kunst.
 2. Salg af reproduktionsprint.
 3. Salg af digital kunst.
6. maj 2022

Hvor kan man sælge sin kunst?

Salgsplatform for kunstnere - Illux.dk. Uanset om du er en grøn eller garvet kunstner, kan vi tilbyde dig en gratis platform til eksponering og salg af din kunst. Vi varetager alt fra markedsføring til kundeservice, print og forsendelse, så du i stedet kan fokusere på det, du elsker - at skabe mere kunst.

Hvem køber kunst?

hvem køber kunst? - Egentlig kan nærmest alle købe kunst og der er også rigtig mange som gør det på den ene eller anden måde, da kunst kan komme i mange former og prisklasser.

Hvordan får jeg solgt mine malerier?

 1. Brug dit netværk. Det gælder i mange sammenhænge at netværk kan hjælpe én på vej. ...
 2. Udstil online. Hvis du er lige er startet med at male, er det oftest en god idé at vente med at sprede rygtet online, indtil du har et lidt større kartotek af billeder. ...
 3. Start i det små, med lokale udstillinger. ...
 4. Brug de sociale medier.

Hvordan kommer jeg ud med min kunst?

Du kan udstille din kunst hos både lokale gallerier, hos offentlige institutioner og via private foreninger. Det kræver blot, at du får skabt kontakten til dem - og her skal du selv ud og være opsøgende. Herunder får du et par tips til, hvordan du lettere kommer i kontakt med de potentielle udstillingssteder.

Hvem køber mest kunst?

Generelt er vi blevet mere forsigtige og køber mest værker af kendte kunstnere. Desuden går smagen nu mere i retning af figurativ og narrativ kunst i forhold til det mere abstrakte,” siger Christina Wilson. Magasinet Kunst har i det seneste nummer udvidet med 40 ekstra sider.

Hvem vurderer malerier?

For alle malerier gælder det, at kvalitet og motiv er meget afgørende for købet. For at få en nøjagtig og professionel vurdering af dine malerier, anbefaler vi, at du ringer til Michael Rydahl på telefon (+45) for en uforpligtende samtale eller sender os en mail via denne formular.

Hvordan starter man en kunstsamling?

Mange holder sig tilbage fra at starte deres egen kunstsamling – måske fordi det kan virke en smule intimiderende....Den ultimative guide til at starte en kunstsamling

 1. Find din smag. ...
 2. Sæt et budget. ...
 3. Gør dit hjemmearbejde. ...
 4. Forelsk dig. ...
 5. Pas på din kunst. ...
 6. Tal med andre.

Hvor kan jeg udstille mine malerier?

For at se de steder hvor man kan udstille sine malerier, skal man besøge www.maleribasen.dk og klikke på linket "Udstil" i toppen af siden. Her vises en oversigt over steder i Danmark, som søger nye kunstnere. Herfter klikker man på det sted hvor man ønsker at udstille sine malerier og udfylder emne og beskedfeltet.

Hvor kan man få vurderet sine malerier?

Du kan altid dine ting vurderet nemt og gratis hos os, ved at benytte vores online vurdering. Vores eksperter sidder klar og du vil typisk modtage din vurdering indenfor 3 dage. Alt du skal gøre er at logge ind, beskrive det du gerne vil have vurderet og uploade et billede. Nemt, hurtigt og gratis.