:

Hvordan giver man det bedste snav?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvordan giver man det bedste snav?
 2. Hvordan scorer man en vædder?
 3. Kan man få sexsygdomme af at kysse?
 4. Hvordan kan man øve sig i at snave?
 5. Hvordan bliver man den bedste kysser?
 6. Hvad for en måned er vædderen?
 7. Hvorfor får man gonoré?
 8. Kan man få klamydia gennem et kys?
 9. Hvad er et snav?
 10. Hvordan får man det perfekte kys?
 11. Hvordan lærer man at kysse?

Hvordan giver man det bedste snav?

Din tunge må under ingen omstændigheder røre din partners læber i et tungekys, før jeres læber har rørt hinanden. På den måde bliver det et mærkværdigt slik på læberne, som ingen finder rart. Et godt tungekys skal bygges op med små kys, og det betyder at du altså ikke bare skal kaste dig direkte ud i et tungekys.

Hvordan scorer man en vædder?

Hvis du skal fange Vædderens opmærksomhed, skal du ikke være bange for at skille dig ud. Vædderen bliver tiltrukket af folk med selvtillid. Nogen, som tør at være lidt provokerende og ikke er den pæne type. - Vædderen skal fornemme, at her er der en udfordring, og en man kan diskutere med, siger Caritas Fischer.

Kan man få sexsygdomme af at kysse?

Det kan dog ikke smitte ved kys, ligesom det heller ikke smitter gennem vand eller ved at dele håndklæde. Den bedste måde at beskytte sig selv og sin partner mod klamydia er at bruge et kondom eller en slikkelap, siger hun.

Hvordan kan man øve sig i at snave?

Du kan lade din tungespids køre rundt om hans i små cirkler, og varier kysset ved både at gøre det langsomt og lidt hurtigere. Mærk også efter, hvad han gør, og kys ham på samme måde. Har du brug for en lille pause eller at synke, så kan du kysse ham blidt på læberne eller langsomt stoppe kysset.

Hvordan bliver man den bedste kysser?

* Fugt læberne, så de bliver super kysseklare og ser indbydende ud. * Læn dig langsomt ind mod ham eller hende med hovedet lidt på skrå. Så er du næsten klar til at give et kys. * Hold øjenkontakt med personen, indtil du når deres læber, så bliver kysset mere intenst.

Hvad for en måned er vædderen?

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Her kan du læse mere om stjernetegnet Vædderen.

Hvorfor får man gonoré?

Årsager til gonoré Man kan kun få gonoré ved seksuelt samvær med en smittet person. Årsagen til gonoré er smitte med bakterier (gonokokker), som findes i urinrøret hos den smittede, og hos kvinder også i livmoderhalsen. I sjældne tilfælde kan de også være i endetarmen og i svælget.

Kan man få klamydia gennem et kys?

Klamydia smitter ved samleje i skeden, endetarmen, oralsex og dybe kys.

Hvad er et snav?

At snave er det samme som et tungekys. Det kan føles mere intenst og frækt, hvis man bruger tungen til at kysse med, og der er mange, der starter med at kysse med læberne, og senere bliver det til kys med tungen.

Hvordan får man det perfekte kys?

* Fugt læberne, så de bliver super kysseklare og ser indbydende ud. * Læn dig langsomt ind mod ham eller hende med hovedet lidt på skrå. Så er du næsten klar til at give et kys. * Hold øjenkontakt med personen, indtil du når deres læber, så bliver kysset mere intenst.

Hvordan lærer man at kysse?

Tænk på, at kysset skal være forsigtigt og rart, for læberne er meget følsomme. Læg din hånd om hans nakke og læg dit hoved lidt på skrå, så jeres næser går forbi hinanden og ikke støder sammen. Kys ham blidt på læberne igen og åbn din mund forsigtigt. Hvis fyren gør det samme, så er han klar til at tungekysse.