:

Kan jeg bruge min mobil i USA?

Indholdsfortegnelse:

 1. Kan jeg bruge min mobil i USA?
 2. Hvordan får man internet i USA?
 3. Hvad koster det at bruge roaming?
 4. Hvilke lande dækker 3LikeHome?
 5. Hvad koster mobildata i USA?
 6. Hvad koster data i USA?
 7. Kan man bruge OiSTER i udlandet?
 8. Hvad er forskellen på data og roaming?
 9. Hvornår skal man bruge roaming?
 10. Hvor længe gælder 3 Like Home?
 11. Hvad koster en GB i udlandet?

Kan jeg bruge min mobil i USA?

Uden for EU, blandt andet i USA, er mulighederne færre. Kun to teleselskaber tilbyder fri roaming i USA i mobilabonnementer – hos de andre selskaber skal man enten tilkøbe en særlig datapakke eller man betaler per MB.

Hvordan får man internet i USA?

Find gratis wi-fi hotspots i USA Langt de fleste gange skal du blot åbne for netværksindstillingerne i din mobil/tablet for at finde et gratis wi-fi hotspot. Hvis du gerne vil planlægge lidt på forhånd eller se hvor du ellers kan finde et åbent wi-fi, så findes der flere værktøjer til dette.

Hvad koster det at bruge roaming?

Når du rejser til et andet EU-land , skal du ikke betale noget ekstra for at bruge din mobiltelefon. Dette kaldes roaming eller roaming til hjemmetakst. For dine opkald (til mobil- og fastnettelefoner), dine sms'er og din brug af datatjenester skal du betale den sædvanlige indlandstakst, dvs.

Hvilke lande dækker 3LikeHome?

3LikeHome dækker nu 72 lande bl. a. Mexico, Brasilien, Argentina, Chile, Thailand, Australien, Canada, Hongkong, New Zealand, Kina, Puerto Rico, Singapore, USA og hele EU. 3LikeHome er inkluderet i alle Fri Tale- og bredbåndsabonnementer for privatkunder.

Hvad koster mobildata i USA?

Hvis du rejser meget i USA, så kender du formodentlig til mobildata standardpriserne. Det koster i dag 65 kr. pr. MB eks.

Hvad koster data i USA?

Oprettelse af amerikansk sim-kort Det du skal bruge til din roadtrip i USA er et 30 dages prepaid taletidskort med 6 GB data. Det fås typisk til ca. 60 dollars. Du betaler for 30 dage og tankes ikke automatisk op igen.

Kan man bruge OiSTER i udlandet?

Tilmeld udlandstelefoni på Mit OiSTER for at bruge din mobil, når du rejser i EU. Tilmelding er nødvendig, også selv om du har gratis indhold i dit abonnement. Der er tre services, du skal tage stilling til: Udlandstelefoni med data: Med denne service kan du foretage opkald, sende SMS og bruge data i udlandet.

Hvad er forskellen på data og roaming?

Og der er forskel på mobildata og dataroaming. Dataroaming er i udgangspunktet også mobildata – det kommer bare fra et udenlandsk net. Dataroaming er den data, du bruger til at komme på internettet, når du befinder dig i udlandet og aktiverer din mobildata.

Hvornår skal man bruge roaming?

Hvis et opkald viderestilles til telefonsvareren, skal du nemlig betale for både at modtage opkaldet samt viderestillingen til telefonsvareren.

Hvor længe gælder 3 Like Home?

Behovet for at tage til udlandet er større end længe, og derfor er det igen attraktivt at tage 3LikeHome Pro med, når du skal på forretningsrejse. Fra d. kan I nemlig bruge al jeres data i hele EU, EØS og UK*. *Datagrænsen på 25 GB data er stadig gældende for 3LikeHome Pro lande udenfor EU, EØS og UK.

Hvad koster en GB i udlandet?

Tyrkiet, Andorra, Bosnien og Ukraine, er ikke med i samme ordning som andre øvrige EU-lande. Derfor afhænger det også af hvilket EU-land du befinder dig i. Dog vil din pris typisk være 0,55 kr. I resten af verdenen koster det 2,50 kr.