:

Kan et luftgevær dræbe en kat?

Indholdsfortegnelse:

  1. Kan et luftgevær dræbe en kat?
  2. Kan katte spise mennesker?
  3. Hvad er en CO2 pistol?
  4. Hvad er CO2 Airsoft revolver?
  5. Hvad er en gas pistol?

Kan et luftgevær dræbe en kat?

- Det er ulovligt at forsøge at aflive en kat med et luftgevær. Hvis du skyder i bløddelene, går det igennem, men typisk går haglet kun gennem huden og ikke længere.

Kan katte spise mennesker?

. Det korte svar er ifølge Washington Post: Ja. I en ny rapport bliver det nemlig dokumenteret med billeder, at katte ville spise et lig af et menneske. Forskere har undersøgt flere tilfælde, hvor kattene i alle situationer begyndt at spise, hvis de har været i et rum med en afdød.

Hvad er en CO2 pistol?

  • Hårdtskydende og lækker Co2 softgun pistol som ligger rigtigt godt i hånden fra den Tyske producent Umarex. Flot licenseret kopi af den berømte Tyske WWII pistol. Tung og realistisk udseende Co2 pistol i god kvalitet. Et godt køb til prisen. Nedsat pris! Umarex Glock 19X semi automatisk Co2 airsoft pistol med realistisk blowback og metal slæde.

Hvad er CO2 Airsoft revolver?

  • ASG Schofield sort Co2 airsoft revolver med patina (brugt look). Realistisk kopi af den kendte Schofield tromle revolver som revolutionerede det vilde Vesten med sit åbne tromle design, som gør at der kan lades 6 patroner af gangen. Hver patron lades med 1 stk 6mm BB airsoft kugle. Præcis og hårdtskydende fuld metal revolver.

Hvad er en gas pistol?

  • Lækkert og hårdtskydende gas våben i god kvalitet. Pistolen er licenseret, har autentiske logoer, skeleton competition trigger og komfortabelt gummigreb. Der er mulighed for at købe et Gas magasin til pistolen (se tilbehør). ASG MKII Dualtone.