:

Hvad er Sagskode og kontrolkode?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er Sagskode og kontrolkode?
 2. Hvor er der fotofælder?
 3. Hvordan måler politiet fart?
 4. Hvis en anden kører for stærkt i min bil?
 5. Hvor finder jeg ejendomsnummer og kontrolkode?
 6. Hvor er der fartfælder?
 7. Hvor har fotovogn holdt?
 8. Hvor langt kan politiets laser måle?
 9. Hvordan virker en stærekasse?
 10. Kan man være i tvivl om man er blevet blitzet?

Hvad er Sagskode og kontrolkode?

Sagskoderne anvendes til at kategorisere det arbejde, som Kammeradvokaten ud- fører. Indledningsvis anvendes koderne i forbindelse med udarbejdelse af salæroverslag, hvor koderne beskriver karakteren af de forskellige ydelser, som Kammeradvoka- ten forventer at skulle levere.

Hvor er der fotofælder?

Nogle nyere GPS systemer kan vise hvor fotofælder er placerede og man kan derved nemt undgå hastighedsbøder. På eksempelvis TomToms hjemmeside kan man gratis downloade en opdatering der viser samtlige danske fotofælder. Køber man her en ny GPS, kan man ligeledes downloade en opdatering viser fotofælder i hele Europa.

Hvordan måler politiet fart?

Fotovognen er udstyret med en laser, der kan måle bilers hastighed, når de nærmer sig vognen. Laseren kan måle bilers hastighed på tværs af fire vejbaner, men typisk måler politiet ikke biler, der kører væk fra fotovognen.

Hvis en anden kører for stærkt i min bil?

Ejeren eller den registrerede bruger kan så bede dig om at flytte bøden over i dit navn, hvis ikke ejeren / den registrede bruger vil betale bøde. Det har du 30 dage til at gøre. Hvis du har kørt mere end 30% for stærkt, beder vi i et brev ejeren eller den registrerede bruger oplyse, hvem der førte bilen.

Hvor finder jeg ejendomsnummer og kontrolkode?

Kontrolkoden står sammen med ejendomsnummer i øverste afsnit under ejendomsoplysninger.

Hvor er der fartfælder?

I Danmark benytter Politiet overordnet set to former for fartkontrol – stærekasser og fotovogne....Placering af stærekasser

 • Målev Byvej, Måløv. ...
 • Roskildevej, Albertslund. ...
 • Gaabensevej, Nykøbing Falster. ...
 • Slagelse Landevej, Slagelse, Begge kørselsretninger.
15. sep. 2020

Hvor har fotovogn holdt?

Hvor må en fotovogn holde? Fotovogne må placeres på en sådan en måde, at de ikke udgør fare, dækker udsynet for andre eller forhindre gående eller cyklister på fortovet og cykelsti.

Hvor langt kan politiets laser måle?

En ny laser kan måle bilisters hastighed på en distance af 1200 meter, og det gør det muligt at fange langt flere fartglade bilister end tidligere, fortæller lederen af færdselsafdelingen hos Midt- og Vestjyllands Politi, Jørgen Christensen.

Hvordan virker en stærekasse?

De fungerer ved at måle hastigheden på forbipasserende biler og tage et billede, hvis en bil kører for stærkt. Billedet sendes til politiet med oplysninger om, hvor stærkt bilen blev målt til at køre. Politiet skal herefter gennemgå oplysningerne for at vurdere, om der skal udskrives en bøde til bilens ejer.

Kan man være i tvivl om man er blevet blitzet?

Hvornår blitzer en fotovogn? En fotovogn tager et billede af en bil, hvis 3D-laseren måler bilen til at køre for hurtigt. Når fotovognen tager billedet udløses en blitz. Blitzen blinker med en rød farve og er ret kraftig.