:

Kan en fotovogn måle i begge retninger?

Indholdsfortegnelse:

  1. Kan en fotovogn måle i begge retninger?
  2. Kan en fotovogn blitze begge veje?
  3. Hvordan måler en fotovogn?
  4. Hvor langt kan de nye fotovogne måle?
  5. Kan man se hvis man bliver blitzet af stærekasse?

Kan en fotovogn måle i begge retninger?

Udstyret kan måle over fire vognbaner og måle i begge færdselsretninger, politiet overvejer også at eksperimentere med at sætte måleudstyret i en trailer eller ligefrem sætte det fast i vejkanten i en periode. Foto-overtrædelserne vises straks på skærmen, så operatøren hele tiden kan overvåge billedkvaliteten.

Kan en fotovogn blitze begge veje?

Laseren kan dække fire vejbaner på tværs. Den konkrete måling opstår, når en bil er cirka 70 meter fra fotovognen. Måleudstyret foretager op til næsten 400 målinger, indtil bilen er 20 meter fra fotovognen. Den måler bilens hastighed på en strækning over cirka 50 meter.

Hvordan måler en fotovogn?

Hvordan måler fotovognen min hastighed? Fotovognen er udstyret med en laser, der kan måle bilers hastighed, når de nærmer sig vognen. Laseren kan måle bilers hastighed på tværs af fire vejbaner, men typisk måler politiet ikke biler, der kører væk fra fotovognen.

Hvor langt kan de nye fotovogne måle?

Hvor langt kan fotovognen måle? Fartmålingen sker når bilen er cirka 70 meter fra fotovognen. De næste 50 meter foretager måludstyret op til 400 målinger indtil bilen er 20 meter fra fotovognen. Hvis farten er for høj i dette interval, udløses blitzen og der bliver taget et billede cirka 20 meter fra bilen.

Kan man se hvis man bliver blitzet af stærekasse?

Fartkameraerne i stærekasserne er de samme som i politiets fotovogne. De fungerer på samme måde, og når de tager et billede, udløses altid en blitz. Du vil se blitzen øverst i stærekasserne, men kun i tilfælde af, at der faktisk bliver taget et billede, og det sker kun, hvis du har kørt for stærkt.