:

Hvornår skal man ansøge om visum?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvornår skal man ansøge om visum?
  2. Hvad koster det at søge visum?
  3. Hvor lang tid tager det at få et visum?
  4. Hvem skal have visum for at komme til Danmark?
  5. Hvordan søger man ESTA til USA?

Hvornår skal man ansøge om visum?

Vi anbefaler, at du ansøger om visum i god tid inden din afrejse. Du kan søge max 6 måneder før din afrejse og senest 15 dage inden din indrejse til Schengen.

Hvad koster det at søge visum?

22

Gebyr (USD)Gebyr(DKK)Beskrivelse
$1601200.00Forretningsrejse/turist
$1601200.00Transit
$1601200.00Skibs-/flybesætning
$1601200.00Studerende (akademikere)

Hvor lang tid tager det at få et visum?

Hvor lang tid tager det Visumservice at behandle mit visum? Tidsforbruget på behandling af et visum varierer afhængigt af destinationslandet. Visumservice kan behandle visa til mange destinationer på bare én dag. Gå til Visum, og vælg det land, du vil rejse til, for at finde behandlingstiden på et visum.

Hvem skal have visum for at komme til Danmark?

Vær opmærksom på, om dine gæster fra udlandet skal have visum for at besøge Danmark. Du kan se listen over udlændinge, der skal have visum her. En arbejds- og opholdstilladelse er påkrævet for personer, som skal arbejde, studere eller i det hele taget opholde sig i mere end 3 måneder i Danmark.

Hvordan søger man ESTA til USA?

Du skal udfylde en elektronisk ESTA-ansøgning for at blive godkendt til indrejse i USA. ESTA-forhåndsregistreringen giver dig ingen garanti for indrejsetilladelse, men tjener kun som en tilladelse til at flyve til USA. Det er dit eget ansvar at udfylde din ESTA-ansøgning korrekt senest 72 timer før din afrejse.