:

Kan man spore en telefon uden sim-kort?

Indholdsfortegnelse:

  1. Kan man spore en telefon uden sim-kort?
  2. Kan alle mobiler spores?
  3. Hvordan sporer jeg min telefon?
  4. Hvem kan spore min iPhone?
  5. Kan man spore en Android telefon?

Kan man spore en telefon uden sim-kort?

Android. Android har ikke en indbygget funktion til at spore en Android-mobiltelefon, sådan som iOS og Windows Phone har det. Til gengæld er der et bredt udvalg af applikationer, som tilbyder de samme funktioner og lidt til.

Kan alle mobiler spores?

Politiet kan få tilladelse til at spore en mobil. Dette gøres ved at teleudbyderen skal udlevere information om hvilke mobilmaster mobil telefonen har fat i på et givent tidspunkt. Da mobil telefoner normalt har fat i flere master samtidigt (alt efter dækningen) så kan man bestemme om en person har været i et område.

Hvordan sporer jeg min telefon?

Find, lås, eller ryd via fjernadgang

  1. Gå til android.com/find, og log ind på din Google-konto. Hvis du har mere end én telefon, skal du klikke på den mistede telefon øverst på skærmen. ...
  2. Den mistede telefon modtager nu en notifikation.
  3. På kortet får du oplysninger om, hvor telefonen er. ...
  4. Vælg, hvad du vil foretage dig.

Hvem kan spore min iPhone?

Kontakt mobiloperatøren. Hvis den mistede enhed er en iPhone eller en iPad med mobilabonnement, skal du melde enheden stjålet eller mistet hos din mobiloperatør. Bed operatøren om at deaktivere din konto for at forhindre, at den bruges til opkald, beskeder og mobildata.

Kan man spore en Android telefon?

Gå til android.com/find, og log ind på din Google-konto. Hvis du har mere end én telefon, skal du klikke på den mistede telefon øverst på skærmen. Hvis din mistede telefon har mere end én brugerprofil, skal du logge ind med en Google-konto, der er tilknyttet hovedprofilen. Få flere oplysninger om brugerprofiler.