:

Hvorfor har jeg ikke internet i Tyskland?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvorfor har jeg ikke internet i Tyskland?
 2. Kan ikke bruge data i udlandet?
 3. Hvornår skal roaming være slået til?
 4. Hvor meget data har jeg i EU?
 5. Hvor finder jeg roaming?
 6. Hvorfor kan jeg ikke bruge mobildata?
 7. Hvorfor virker mit mobile bredbånd ikke?
 8. Hvornår skal man bruge dataroaming?
 9. Hvad er forskellen på roaming og data?
 10. Hvordan ved jeg om jeg har data i udlandet?
 11. Hvilke lande har jeg data i?

Hvorfor har jeg ikke internet i Tyskland?

Genstart din telefon. Find operatør manuelt fremfor automatisk. Det gør du typisk i din telefons indstillinger. Når du vælger manuel roaming/netværkssøgning, vil din mobiltelefon søge efter de mobiloperatører, der har den bedste dækning, hvor du befinder dig.

Kan ikke bruge data i udlandet?

Manglende data i udlandet Se listen over operatører, som vi (3) samarbejder med her. Vælg et netværk hvor data (3G) også er inkluderet. Kan du stadig ikke tilgå data, skal du nulstille netværksindstillingerne på din mobil. Se hvordan, du nulstiller en iPhone her – og se, hvordan du nulstiller en Android mobil her.

Hvornår skal roaming være slået til?

På en Android varierer det fra model til model, da indstillingsmulighederne er forskellige. Dog er der alsidige træk, som du skal følge for at slå dataroaming fra. Først skal du gå ind i indstillinger og derefter skal du ind på mobilnetværk. Herfra burde du kunne slå dataroaming fra.

Hvor meget data har jeg i EU?

betaler 40 euro (ekskl. moms) for dit mobilabonnement med ubegrænset opkald, sms og data, vil du, når du roamer i EU, have ubegrænset taletid og sms og mindst 26,6 GB data (2x(40 euro/3 euro) = 26,6). Hvis du bruger mere data i udlandet, end du har ret til med dit abonnement, kan du blive nødt til at betale 3 euro pr.

Hvor finder jeg roaming?

#10 Dataroaming indstillinger på Android

 1. Åbn indstillinger.
 2. Vælg forbindelse.
 3. Vælg mobile netværk.
 4. Slå dataroaming til eller fra.
 5. Vælg eventuelt databrug og slå mobile data fra, hvis du har brugt alt din data.

Hvorfor kan jeg ikke bruge mobildata?

Står der 5G ved mobildata-ikonet i toppen, så er du på 5G-netværket. På smartphones fra før 2015 og i områder med svag 4G-forbindelse, har du måske 3G-forbindelse. Hvis moildata ikke fungerer, kan du tjekke dit SIM-kort, din telefon og følge guiden herunder.

Hvorfor virker mit mobile bredbånd ikke?

Hvis du ikke kan komme online med dit mobile bredbånd, kan det være fordi der er ringe eller ingen dækning i området. Er der dækning i området, prøv at: Tag simkortet ud og rens det forsigtigt med en ren og tør klud. Opdater din computer/tablet til nyeste software.

Hvornår skal man bruge dataroaming?

Dataroaming betyder, at du bruger et andet mobilselskabs datatransmission, og dette gør man primært, når man er i udlandet. Dette skyldes, at de fleste mobilselskaber i Danmark dækker det meste af landet, og det er derfor primært et begreb man støder på, når man rejser.

Hvad er forskellen på roaming og data?

Og der er forskel på mobildata og dataroaming. Dataroaming er i udgangspunktet også mobildata – det kommer bare fra et udenlandsk net. Dataroaming er den data, du bruger til at komme på internettet, når du befinder dig i udlandet og aktiverer din mobildata.

Hvordan ved jeg om jeg har data i udlandet?

Hvad er data i udlandet? Når du tilmelder dig Data i Udlandet, kan din telefon gå på nettet, bruge data og sende mms'er, mens du er i udlandet. Du kan stadig ringe og modtage opkald i udlandet, samt sende og modtage sms'er i udlandet, når du er afmeldt Data i Udlandet - dog skal du være tilmeldt Udlandstelefoni .

Hvilke lande har jeg data i?

Roaming i EU gælder i følgende 36 lande

 • Belgien. Bulgarien. Cypern (græsk) England* Estland. Finland.
 • Frankrig. Gibraltar. Grækenland. Holland. Irland. ...
 • Italien. Kroatien. Letland. Lichtenstein. Litauen. ...
 • Malta. Nordirland* Norge. Polen. Portugal. ...
 • San Marino. Schweiz. Skotland* Slovakiet. Slovenien. ...
 • Sverige. Tjekkiet. Tyskland. Ungarn. Wales*