:

Hvilken forsikring bruger politiet?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvilken forsikring bruger politiet?
  2. Hvem forsikrer politibiler?
  3. Hvad er indbrudstyveri?
  4. Hvem rejser sigtelser?
  5. kan du samle forsikringer hos forsikringsselskap?
  6. kan du ha ansvarsforsikring for bil?
  7. hva er en reiseforsikring?

Hvilken forsikring bruger politiet?

Du er medlemsberettiget og kan købe forsikring hos Popermo, hvis du er ansat i en stilling inden for: 1. Politiet.

Hvem forsikrer politibiler?

Civile politibiler Danmark - TRYG forsikrer åbenbart denne Skoda Octavia, der er spottet med betjente i civil.

Hvad er indbrudstyveri?

Indbrudstyveri. En indboforsikring dækker indbrudstyveri, når et tyveri sker fra en forsvarligt aflåst bygning - dvs. døre skal være låste og vinduer lukkede og tilhaspede. Det er en betingelse for erstatning, at tyven har skaffet sig adgang på unormal måde, fx har brudt et vindue op.

Hvem rejser sigtelser?

I Danmark har politiet ret og pligt til at rejse sigtelse, hvis der anmeldes eller konstateres en overtrædelse af straffeloven. Forudsætningen er, at der kan udpeges en mulig gerningsmand, og at der er begrundet mistanke mod denne person.

kan du samle forsikringer hos forsikringsselskap?

  • De fleste vil være tjent med å samle forsikringene sine hos ett selskap. Da vil forsikringsselskapene gjerne gi en samlerabatt på opptil 20 prosent, og du kan slik få et bedre tilbud på forsikringene dine. Fyller du ut skjema får du tilbud om å samle dine forsikringer. Tjenesten er gratis, og du kan velge om du vil takke ja eller nei til tilbudene.

kan du ha ansvarsforsikring for bil?

  • Dersom du har bil, må du ha ansvarsforsikring for å få skilt på bilen og få lov til å kjøre – dette er lovpålagt. Det mange derimot ikke tenker over, er at ikke alle behøver fullkasko-forsikring, og i mange tilfeller kan delkasko være like hensiktsmessig.

hva er en reiseforsikring?

  • De fleste reiseforsikringer gjelder så fort du er utenfor hjem, arbeidsplass eller studiested og dekker skader, tap og ulykker. Enten noen stjeler iPhonen din i Oslo, eller om du brekker beinet i Berlin, eller mister bagasjen i Budapest, vil forsikringen dekke tap og utgifter.