:

Hvordan fjerner man dun på overlæben?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvordan fjerner man dun på overlæben?
 2. Hvad er DuLac?
 3. Kan man få tilskud til permanent hårfjerning?
 4. Hvor ofte må man vokse overlæben?
 5. Hvad er Blodsøer?
 6. Hvad er elektrokosmetik?
 7. Hvorfor får kvinder dun i ansigtet?
 8. Hvad koster det at få permanent hårfjerning?
 9. Hvad er hormonelle hår?
 10. Hvor længe holder voks af overlæbe?
 11. Hvorfor får man blodudtrædninger?

Hvordan fjerner man dun på overlæben?

Fjern hårene med en pincet Hvis du kun har et par få hår på overlæben - og du har tålmodigheden til at plukke dem med pincet - er det faktisk en ret effektiv metode til at fjerne hår fra et lille område på, for det tager 3-8 uger, inden hårene vokser ud igen.

Hvad er DuLac?

DuLac er en effektiv behandling, der gennem strøm og varme behandler uønskede aldersstegn i ansigtet og på kroppen. Behandlingen kan laves i forbindelse med andre behandlinger, og egner sig i særdeleshed til at få lavet i forbindelse med en af vores andre ansigtsbehandlinger, hvor huden er næret og fugtet optimalt.

Kan man få tilskud til permanent hårfjerning?

Kan man få tilskud til hårfjerning? Du kan ikke få tilskud til almindelig kosmetisk hårfjerning. Men i særlige tilfælde, hvor hårvæksten skyldes sygdom og sidder i ansigtet (på kvinder) og/eller er meget kraftig, vil du kunne få tilskud til at fjernet hårene med laser.

Hvor ofte må man vokse overlæben?

En voksbehandling holder typisk 4-6 uger. Når denne tid er gået, er hårene vokset ud til deres fulde længde igen. Mange vælger at vokse cirka hver fjerde uge for at holde den uønskede hårvækst nede, men det er naturligvis individuelt, hvor hurtigt ens hår vokser.

Hvad er Blodsøer?

blodsøer (røde små pletter) bindevævsforhøjninger.

Hvad er elektrokosmetik?

Elektrokosmetik er en effektiv metode til at forbedre hudens udseende ved at fjerne misfarvninger og uregelmæssigheder i hudoverfladen i ansigtet eller på kroppen. Der anvendes et højteknologisk og digitalt elektrolyseapparat med sterile engangsnåle. Huden bliver grundig afrenset inden behandlingen.

Hvorfor får kvinder dun i ansigtet?

Hos de fleste vil denne behåring holde sig uændret frem til overgangsalderen. Efter overgangsalderen får kvinden ændring i hormonbalancen, hvilket kan bidrage til ændring af behåring. Det kan fx dreje sig om tyndere hårvækst på hovedet og øget behåring i ansigtet. Sådanne forandringer er normale.

Hvad koster det at få permanent hårfjerning?

Priser på hårfjerning med laser Vælger du eksempelvis at få hårfjerning med laser på underben (2.000 kr.), bikinilinje (800 kr.) og armhuler (600 kr.), får du det til en samlet pris på 2.700 kr. i stedet for 3400 kr,, som det normalt ville blive.

Hvad er hormonelle hår?

Det er disse hormoner, som har ansvaret for udvikling af behåring i armhule og omkring kønsorganer hos begge køn. Hvis niveauet af mandlige kønshormoner er højt nok, vil der udvikles behåring i ansigtet og fx behåring mellem navlen og kønsbenet. Behåringen ændrer sig gennem livet.

Hvor længe holder voks af overlæbe?

Benytter du skraber eller hårfjerningscreme, skal du altså fjerne hår flere gange om ugen, hvis du vil holde hårene helt væk. Vokser du din overlæbe, får du et langtidsholdbart resultat. Der kan faktisk gå helt op til halvanden måned, før hårene igen er vokset ud efter en voksbehandling.

Hvorfor får man blodudtrædninger?

Hvorfor opstår blodsprængninger på benene? Blodsprængninger er ofte meget små, tynde tråde, som er ufarlige og medfører ikke smerter, som åreknuder derimod kan. Blodsprængninger opstår, når klapperne i venerne, der regulerer blodgennemstømningen, er defekte.