:

Hvilke apps kører i baggrunden?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvilke apps kører i baggrunden?
 2. Hvorfor mister min iPhone så hurtigt strøm?
 3. Hvad er energibesparende funktion?
 4. Hvorfor forsvinder en app?
 5. Lang levetid for PC-batterier?
 6. Hvor lang er batteriets uptime?
 7. Hvordan forlænger du levetiden på et batteri?
 8. Lang levetid af et batteri?

Hvilke apps kører i baggrunden?

Sådan stopper du dine Android-apps Slå developer options til. Gå ind i Running Services. Her kan du se, hvilke apps der kører i baggrunden samt hvor meget RAM de bruger.

Hvorfor mister min iPhone så hurtigt strøm?

Men den største synder er ofte en eller to strømslugende app, du enten bruger meget – eller som kører flere meget krævende processer. De fleste moderne smartphones tillader dog i dag, at du kan holde øje med strømforbruget og niveauet på din mobil – uanset om du har iPhone eller Android.

Hvad er energibesparende funktion?

Hvis batteriet allerede er meget lavt og du ikke har mulighed for at lade din mobil op, findes der et sidste trick som gør at du får batteriet til at holde lidt længere: Sæt energibesparende funktion til. Det gør at telefonen stort set automatisk slår, alle de ovennævnte punkter til eller fra.

Hvorfor forsvinder en app?

Du kan som regel rydde en apps cache og data via appen Indstillinger på din telefon. Indstillingerne kan variere, alt efter hvilken telefon du har. Kontakt producenten af din enhed for at få flere oplysninger.

Lang levetid for PC-batterier?

 • Forbrugerombudsmanden kan bekræfte, at PC-batterier er en forbrugsvare, men at man som forbruger bør kunne forvente en levetid på 2,5 til 3 år. Lenovos kundeservice kan oplyse, at deres kunder har reklamationsret på dødt batteri de første to år efter et køb.

Hvor lang er batteriets uptime?

 • Når batteriets uptime er blevet betydeligt kortere, er det ikke sikkert, du kan kræve reklamation, eftersom der er gået rimelig tid. Forbrugerombudsmanden kan bekræfte, at PC-batterier er en forbrugsvare, men at man som forbruger bør kunne forvente en levetid på 2,5 til 3 år.

Hvordan forlænger du levetiden på et batteri?

 • Et batteri har en levetid, som afhænger af, hvordan batteriet påvirkes. Du kan påvirke levetiden på dit Windows batteri positivt og negativt. En negativ påvirkning kan forkorte levetiden markant. Når du overvåger sundheden på dit batteri, kan du korrigere og tage de nødvendige skridt, som kan forlænge levetiden på dit batteri.

Lang levetid af et batteri?

 • Batteriers levetid afhænger meget af strøm, temperatur og afladningsdybde (Depth of Discharge = DoD fortæller, hvor meget af den fulde kapacitet, som er afladet). Batteriet lever længst når ekstreme forhold undgås.