:

Hvordan starter man et akvarie op?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvordan starter man et akvarie op?
  2. Hvilke fisk kan gå sammen med neonfisk?
  3. Hvad kræver det at have et akvarie?
  4. Hvad er akvarie start?
  5. Hvor meget lys skal akvarieplanter have?

Hvordan starter man et akvarie op?

Inden opstart af akvarie Først og fremmest skal du gøre det klart hvilke fisk du ønsker i akvariet. Hvilken størrelse har de som fuldvoksne og hvilke fisk går de eventuelt godt med uden problemer. Samtidig skal du undersøge om der eventuelt er nogle særlige behov som de ønskede fisk har behov for i akvariet.

Hvilke fisk kan gå sammen med neonfisk?

maller og en lys-tetra.

Hvad kræver det at have et akvarie?

Udover akvariet, der skal have et dækglas (så fiskene ikke kan springe ud, og så fordampningen fra vandet er minimal), har man brug for et armatur med lysstofrør, en pumpe og filter, et fangstnet, et termometer, et bord til akvariet (da det er meget vigtigt, at det står på et helt plant underlag, så ruderne ikke ...

Hvad er akvarie start?

Akvariet skal stå et sted hvor fiskene kan se forskel på dag og nat, uden at lyset behøves at være slået til. Pumpe og varmelegeme skal køre uafbrudt, med undtagelse af når der er hænder i akvariet.

Hvor meget lys skal akvarieplanter have?

Nemme akvarieplanter kræver 10-20 lumen (≈ 0,3-0,5 W) per liter vand, mens de mere krævende akvarieplanter har brug for mellem 20 og >40 lumen (≈ 0,5-1W) per liter vand. Husk også at der ikke kun skal være lys i akvariet, når du selv kigger på det.