:

Kan man have dobbelt statsborgerskab i Spanien?

Indholdsfortegnelse:

  1. Kan man have dobbelt statsborgerskab i Spanien?
  2. Hvordan får man spansk statsborgerskab?
  3. Hvad betyder Residencia?
  4. Hvad koster det at få et NIE nummer?
  5. Kan man bare flytte til Spanien?
  6. Er det svært at flytte til Spanien?
  7. Hvordan får man et NIE nummer?
  8. Hvad er et NIE nummer i Spanien?
  9. Hvad koster det at bo i Spanien?

Kan man have dobbelt statsborgerskab i Spanien?

De spanske myndigheder har over for ambassaden oplyst, at man ikke anerkender dobbelt statsborgerskab for danske statsborgere. Danske statsborgere, der ansøger om spansk statsborgerskab, vil således blive bedt om at opgive deres danske statsborgerskab, før de kan tiltage sig det spanske.

Hvordan får man spansk statsborgerskab?

For at opnå spansk statsborgerskab ved ophold, skal man have opholdt sig legalt i Spanien uafbrudt i 10 år, umiddelbart forud for ansøgningen og fremvise godt statsborgerskab sammen med tilstrækkelig integration i det spanske samfund.

Hvad betyder Residencia?

Hvad er Residencia? Residencia er dét, som du søger, når du spenderer mere end 183 dage om året i Spanien. Det er ikke afgørende, om dagene er sammenhængende. Du kan altså ikke bruge 182 dage dernede i træk, rejse hjem og komme tilbage kort tid efter.

Hvad koster det at få et NIE nummer?

Når du har udfyldt vores let NIE Nummerbestillingsformular der er ingen andre omkostninger, der skal betales til os. Du bliver booket ind på politistationen og har alle dine NIE Nummerformer udfyldt. Du bliver nødt til at betale den offentlige skat på dagen for din NIE Antal udnævnelse, som i øjeblikket er 9.75 Euros.

Kan man bare flytte til Spanien?

Gode råd når du skal flytte til Spanien Der er ingen krav om arbejds- og opholdstilladelse når du skal flytte til Spanien ved ophold på under 3 måneder. Opholder du dig i Spanien i længere end 3 måneder, skal du registrere dig ved de spanske myndigheder.

Er det svært at flytte til Spanien?

Mange andre danskere har igennem årene gjort som Benny Olsen, men nye skatteregler har vanskeliggjort det at flytte til Spanien. Førhen boede der over 30.000 danskere på solkysten, men i dag er tallet skrumpet til 20.000.

Hvordan får man et NIE nummer?

1) NIE kan bestilles via ambassaderne i udlandet, inklusive den spanske ambassade i København. 2) NIE kan bestilles via Policia Nacional, hvor de har Extranjería. Bemærk, at Spanien har tre typer politi.

Hvad er et NIE nummer i Spanien?

NIE-nummeret er et skattenummer, der er pålagt alle, som har bolig i Spanien. Nummeret skal også bruges til andre praktiske gøremål i Spanien, som f. eks. oprettelse af bankkonto, bilkøb, valg af læge, jobansættelse eller opstart af egen virksomhed.

Hvad koster det at bo i Spanien?

Det er svært at gøre op, hvad det koster at leve i Spanien. Du kan leve fra ca. 700 euro og opefter afhængig af dine behov. Hvis en normal løn ligger på euro om måneden, så er det ca. de du minimum skal budgettere med, for at kunne få det til at løbe rundt.