:

Hvor meget tjener man som tandlæge assistent?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor meget tjener man som tandlæge assistent?
  2. Kan man læse videre fra tandklinikassistent?
  3. Hvordan bliver man tandlæge assistent?
  4. Kan man se ens røntgenbilleder?
  5. Hvor kan jeg se mine røngten billeder?

Hvor meget tjener man som tandlæge assistent?

PrivatKommune
Tandklinikassistent25.973 kr.29.704 kr.
Klinikassistent, Tandlægesekretær22.014 kr.-

Kan man læse videre fra tandklinikassistent?

Med en uddannelse som tandklinikassistent kan du vælge at videreuddanne dig til tandplejer. Dette er en professionsbacheloruddannelse, og for at blive optaget kræver det, at du supplerer tandklinikassistentuddannelsen med følgende fag på C-niveau: dansk, engelsk og enten kemi, fysik, matematik eller naturfag.

Hvordan bliver man tandlæge assistent?

Uddannelsen til tandklinikassistent er en erhvervsuddannelse, der veksler mellem ophold på skole og praktik på den tandklinik, du er ansat. Du kan blive elev i en privat tandlægepraksis eller i den kommunale tandpleje. Du har også muligheder for praktik og job i udlandet.

Kan man se ens røntgenbilleder?

Du kan få aktindsigten i den form, du ønsker. Du kan også få kopi af røntgenbilleder og andre undersøgelsessvar tilsendt sammen med journalen. Du skal have svar inden syv arbejdsdage fx med besked om, hvornår din anmodning vil blive behandlet.

Hvor kan jeg se mine røngten billeder?

Hvordan får jeg aktindsigt? Du kan enten logge på e-journal via www.sundhed.dk og se din journal elektronisk, eller du kan henvende dig til den sygehusafdeling eller privatpraktiserende speciallæge, hvor du ønsker at se din journal og bede om en journalkopi.