:

Hvad er sikkerhedskode på dankort?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad er sikkerhedskode på dankort?
  2. Hvad er sikkerhedskode på Mastercard?
  3. Hvad betyder debet og kredit på MasterCard?
  4. Hvad er en kortindehaver?
  5. Hvad er forskellen på debet og kredit kort?
  6. Hvornår er skæringsdato for Mastercard?
  7. Hvad er 3D Secure?
  8. Hvad er et debit kort?

Hvad er sikkerhedskode på dankort?

Når jeg betaler med kredit kort på internettet bliver jeg spurgt efter en "sikkerhedskode" (CVV eller CVC) Ved VISA eller MASTERCARD er din kode skrevet på bagsiden af dit kredit kort, din sikkerheds kode består af 3 cifre.

Hvad er sikkerhedskode på Mastercard?

Brug kortverificeringsprogrammet CVC2. CVC2 er en tre-cifret kode trykt på bagsiden af alle Mastercard-kort. Den sikkerhedsforanstaltning verificerer, om køberen faktisk har det egentlige kort, når transaktionen forgår. Erhvervsdrivende må ikke gemme CVC-koden, eller oplysninger fra en magnetstribe.

Hvad betyder debet og kredit på MasterCard?

Debet & Kredit Du har to kort i ét med dit Mastercard. Kreditkortet samler alle dine køb for en måned af gangen. Debetfunktionen fungerer lige som dankortdelen af dit Visa/Dankort, hvor beløbet trækkes med det samme på din konto. Du bestemmer selv, hvad du bruger hvornår.

Hvad er en kortindehaver?

Kortindehaver er den medarbejder hos institutionen, som kortet er udstedt til. Firmakort skal være forsynet med den pågældende medarbejders navn, og navnet på institutionen (kontohaver). Kontohaver er den institution, der står som ejer af kortkontoen, og som hæfter for alt forbrug, jf.

Hvad er forskellen på debet og kredit kort?

Et debetkort er knyttet til din konto i din bank – typisk din grundkonto. De penge, du bruger, bliver hævet på din konto med det samme. Kreditkort: Med et kreditkort får du en kredit tilknyttet en selvstændig konto.

Hvornår er skæringsdato for Mastercard?

Du betaler for forbruget den efterfølgende måned, hvis du bruger kortet efter ca. den 18. i måneden. Du betaler den første bankdag i den følgende måned.

Hvad er 3D Secure?

3D secure er en ekstra sikkerhedsforanstaltning, som webbutikker kan tilmelde sig ifm. betalingsflowet. Når du handler i en webbutik med dit Visakort, skal du sammen med din NemId nøgleapp, eller med en SMS-kode med personligt kodeord, godkende købet.

Hvad er et debit kort?

Hvad er forskellen på debet- og kreditkort? Et debetkort er det vi kalder et betalingskort som for eksempel Visa/Dankort. Sådan et kort er direkte knyttet til din grundkonto i din bank. Benytter du dig af dette kort, trækkes pengene direkte fra din konto, typisk fra dag til dag.