:

Kan man bruge diesel i stedet for fyringsolie?

Indholdsfortegnelse:

 1. Kan man bruge diesel i stedet for fyringsolie?
 2. Kan dieselbiler køre på rapsolie?
 3. Hvordan udlufter man en diesel motor?
 4. Hvor lang tid skal du køre med din dieselmotor?
 5. Kan du overveje at køre en dieselbil?
 6. Hvornår er din dieselmotor gennemvarm?
 7. Er dieselbilen til en dieselbil?

Kan man bruge diesel i stedet for fyringsolie?

Nej, du må ikke bruge dieselolie til opvarmning og det er heller ikke nogen god idé. Det er der flere grunde til: Lovgivning - du skal benytte et farvet olieprodukt til opvarmning, og dieselolie, du køber på tankstationen, er ikke farvet.

Kan dieselbiler køre på rapsolie?

De fleste dieselbiler i Danmark kan komme til at køre på rapsolie. De fleste dieselbiler i Danmark kan komme til at køre på rapsolie. Enten ved at tilpasse bilen til rapsolien eller ved at tilpasse rapsolien til bilen.

Hvordan udlufter man en diesel motor?

Der kan udluftes ved brændstorfdyssen mens motoren kører - læg en klud over røret ved brændstorfdyssen - løsn forsigtigt brændstorfrøret en smule - spænd til igen når der ikke kommer mere luft ud.

Hvor lang tid skal du køre med din dieselmotor?

 • Du kører minimum 30 km pr. køretur om dagen på dine primære turer  Din dieselmotor skal nå at blive gennemvarm. Om sommeren skal du køre minimum 30 km pr. tur, før motoren er gennemvarmet. Om vinteren skal du køre længere for at opnå drifttemperatur alt afhængig af den aktuelle udetemperatur .

Kan du overveje at køre en dieselbil?

 • Fire diesel-regler Hvis du kan nikke til nedenstående fire tommelfingerregler, kan du overveje en dieselbil: Du kører minimum 30 km pr. køretur om dagen på dine primære turer  Din dieselmotor skal nå at blive gennemvarm. Om sommeren skal du køre minimum 30 km pr. tur, før motoren er gennemvarmet.

Hvornår er din dieselmotor gennemvarm?

 • Din dieselmotor skal nå at blive gennemvarm. Om sommeren skal du køre minimum 30 km pr. tur, før motoren er gennemvarmet. Om vinteren skal du køre længere for at opnå drifttemperatur alt afhængig af den aktuelle udetemperatur .

Er dieselbilen til en dieselbil?

 • Selv om du har 50 km til jobbet hver vej, er dit kørselsmønster ikke til en dieselbil, hvis du primært triller af sted på motorvejen i kø. Din motor vil sode til ved den slags kørsel.