:

Hvor mange finder sammen efter separation?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor mange finder sammen efter separation?
  2. Kan man blive gift igen efter skilsmisse?
  3. Hvem fortryder skilsmisse?
  4. Er det muligt at finde sammen igen?
  5. Hvorfor bliver jeg ved med at savne min eks?

Hvor mange finder sammen efter separation?

Bliver man først skilt, er det i langt de fleste tilfælde et endegyldigt brud. Blot 2,3 procent af dem, som gik hver til sit i 2010, er i dag gift eller bosiddende med hinanden igen. Det svarer til 355 par, viser en ny opgørelse, som Danmarks Statistik har foretaget for Kristeligt Dagblad.

Kan man blive gift igen efter skilsmisse?

Er man derimod blevet skilt, kan man ikke træde tilbage fra skilsmissen uden videre. Ønsker parterne at være gift igen, bliver de nødt til at gifte sig igen.

Hvem fortryder skilsmisse?

Alligevel bliver mere end 40 procent af alle ægteskaber i Danmark opløst. Og for nogle er det måske en fejl at tage den udvej ud af kærlighedskrisen, for en ny britisk undersøgelse peger på, at mere end hver anden har fortrudt, at de blev skilt. Det skriver dailymail.co.uk.

Er det muligt at finde sammen igen?

Det kan være lettere at falde for ekskæresten igen end at starte et nyt forhold fra bunden. Og der kan være gode muligheder for at få et velfungerende forhold med sin eks, men det afhænger af, hvorfor man gik fra hinanden i første omgang, mener parterapeut Maj Wismann.

Hvorfor bliver jeg ved med at savne min eks?

Savn er en helt almindelig konsekvens af at miste. Savn opstår, fordi der trods alt var noget, der var godt i forholdet (bare langtfra nok). Savn opstår også, fordi du havde en forestilling om, hvordan det skulle være, men bare ikke blev. Og det er en sorg i sig selv.