:

Hvor længe holder et pollenfilter?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor længe holder et pollenfilter?
  2. Hvor ofte skal vandfilter skiftes?
  3. Hvor ofte skal Genvex filter skiftes?
  4. Hvorfor skal man skifte brændstoffilter?
  5. Hvordan skifter man Kabinefilter?

Hvor længe holder et pollenfilter?

Hvor ofte skal man skifte pollenfilter I servicebogen fremgår det, hvor ofte fabrikanten anbefaler at du skifter filteret. De fleste fabrikanter anbefaler udskiftning ved 15.000 km.

Hvor ofte skal vandfilter skiftes?

Filterhuset anbefaler derfor, at du efterser dit filter regelmæssigt og skifter filtret når det trænger. Som oftest vil et filter holde mellem 3 til 6 måneder, efterse derfor gerne dit filter hver 3 måned og skift det omkring hver 6. måned. Levetiden af et filter kan variere alt efter årstid og hvor du bor.

Hvor ofte skal Genvex filter skiftes?

Som oftest vil et filter holde mellem 3 til 6 måneder, efterse derfor gerne dit filter hver 3 måned og skift det omkring hver 6. måned. Levetiden af et filter kan variere alt efter årstid og hvor du bor. Hvordan du bruger dit ventilationsanlæg har også en effekt på levetiden af filtret.

Hvorfor skal man skifte brændstoffilter?

Hvis brændstoffilteret ikke udskiftes, kan det blive tilstoppet med snavs, støv, rust og andre forurenende stoffer, der påvirker dit køretøjs ydeevne negativt.

Hvordan skifter man Kabinefilter?

Brug ikke for meget kraft for at undgå, at forruden revner. Det er heller ikke nødvendigt, at trække det helt ud, fordi filterets plastramme tydeligt kan ses under beklædningen. Holderammen klippes ud, og filteret fjernes. Det anbefales at sammenligne det gamle kabinefilter med det nye kabinefilter for at fastslå evt.