:

Kan gå i opvaskemaskinen symbol?

Indholdsfortegnelse:

  1. Kan gå i opvaskemaskinen symbol?
  2. Hvad betyder de forskellige Vaskemærker?
  3. Hvorfor åbner min opvaskemaskine?
  4. Hvordan åbner man en vaskemaskine der er låst?
  5. Kan ikke åbne lågen til opvaskemaskinen?
  6. Hvad betyder de forskellige tegn på en vaskemaskine?

Kan gå i opvaskemaskinen symbol?

Som regel er det markeret med et symbol i bunden, om det tåler maskinopvask. En god tommelfingerregel er, at hvis produktet ikke kan tåle varme væsker eller at komme i mikroovnen, kan det heller ikke tåle maskinopvask.

Hvad betyder de forskellige Vaskemærker?

Tallene indikerer den maksimale temperatur, tøjet kan tåle at blive vasket ved. Tøj med et mærke på 60 grader kan altså godt vaskes på 30 grader, men ikke omvendt. En hånd betyder, at tøjet skal vaskes i hånden, mens et kryds betyder, at tøjet slet ikke bør vaskes.

Hvorfor åbner min opvaskemaskine?

Hvis din opvaskemaskine har automatisk døråbning / AirDry funktion og det er slået til, skal køkkenlågen være monteret med glidebeslag / sliding door og ikke fastmonteret. Hvis køkkenlågen er monteret med glidebelag kan du se, at køkkenlågen hæver sig på opvaskemaskinens låge når du åbner den.

Hvordan åbner man en vaskemaskine der er låst?

Hvis der er vand i maskinen kan døren ikke åbnes. Hvis det ønskes at åbne døren, kan det i mange tilfælde gøres efter at vandet er er pumpet ud eller om nødvendigt, ved at nødtømme maskinen. Nødtømning kan gøres ved at åbne trævlefilteret og lade vandet løbe ud foran, ned i en bakke eller i gulvafløb.

Kan ikke åbne lågen til opvaskemaskinen?

Tænd for vaskemaskinen og check at dørlåseikonet ikke er aktivt. Hvis der er vand i maskinen kan døren ikke åbnes. Hvis det ønskes, at åbne døren, kan det gøres efter at vandet er er pumpet ud eller om nødvendigt, ved at nødtømme maskinen.

Hvad betyder de forskellige tegn på en vaskemaskine?

Én streg under skålen med vand betyder, at tøjet skal vaskes på et skånsomt program i vaskemaskinen. Skånsomt betyder mere vand og færre tromlebevægelser. To streger under symbolet betyder, at tøjet skal vaskes ekstra skånsomt – for eksempel på uldprogram. En hånd ned i vandet betyder, at tøjet skal håndvaskes.