:

Kan man have to bilforsikringer?

Indholdsfortegnelse:

  1. Kan man have to bilforsikringer?
  2. Hvad dækker kasko på bil?
  3. Hvilken bilforsikring er lovpligtig?
  4. Kan man have 2 biler?
  5. Hvad koster en lovpligtig ansvarsforsikring?
  6. Kan der være 2 ejere på en bil?

Kan man have to bilforsikringer?

Regler for bilforsikring ved flere brugere Hvis de to brugere af en bil er ægtefæller eller samlevende, har det ingen betydning for forsikringspræmien. Heller ikke hvis personen, der står registreret som indehaveren af bilforsikringen, ikke er den, som kører mest i bilen.

Hvad dækker kasko på bil?

Hvad er kaskoforsikring? Med en kaskoforsikring er du dækket, hvis din bil, knallert, MC eller campingvogn bliver skadet i tilfælde af fx trafikuheld, hærværk og tyveri. Hvis andre skader din bil uden at efterlade et visitkort, dækker den også.

Hvilken bilforsikring er lovpligtig?

Når man har et motorkøretøj i Danmark, er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring. Med den lovpligtige forsikring får du nemlig dækket de skader, som du eventuelt måtte forårsage på andre mennesker, deres ting eller køretøjer.

Kan man have 2 biler?

Først og fremmest er der ingen begrænsninger på, hvor mange biler du må have indregistreret i dit navn.

Hvad koster en lovpligtig ansvarsforsikring?

Din bilforsikring pris på de forskellige ansvarsforsikringer varierer en del, og netop din pris afhænger af en lang række parametre. Hvad din ansvarsforsikring koster, kommer fx an på din alder, de øvrige føreres aldre og bilens alder. Derudover spiller bilens type, din skadeshistorisk og din adresse ind.

Kan der være 2 ejere på en bil?

Man kan godt være 2 ejere registreret som ejere af en bil, men der er kun plads til en ejer på registreringsattesten. Står bilen i afdødes navn, skal den omregistreres inden 6 måneder.