:

Hvad er en god hund?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad er en god hund?
  2. Hvilken hund skal vi vælge?
  3. Kan man leve som hund og kat?
  4. Er hunde og katte højt elskede?
  5. Kan hunde og katte leve under samme tag?

Hvad er en god hund?

Golden retriever Den er blid, legesyg, ukompliceret og loyal af natur, så du får en pålidelig og trofast hund. Den er tilmed intelligent og elsker at gøre sin ejer tilpas og er derfor nem at træne – en fantastisk ny ven. En golden retriever er også en fremragende familiehund og er god til børn.

Hvilken hund skal vi vælge?

Find den rigtige hunderace til dig Når du skal vælge en hund, er der mange spørgsmål, du skal tage stilling til. For eksempel hvilket temperament din hund skal have, hvad der passer ind i din familie og jeres livsstil, hvilken størrelse hund du ønsker og meget mere.

Kan man leve som hund og kat?

  • I ordsproget ”At leve som hund og kat” ligger der en erkendelse af, at de to ikke altid kan leve i fred og fordragelighed, men på trods af det, deler mange danske hunde hjem med en eller flere katte. Lever de op til ordsproget?

Er hunde og katte højt elskede?

  • Både hunde og katte er højt elskede af mange mennesker, men de to dyr er meget forskellige og det er ofte årsag til konflikter imellem dem. I ordsproget ”At leve som hund og kat” ligger der en erkendelse af, at de to ikke altid kan leve i fred og fordragelighed, men på trods af det, deler mange danske hunde hjem med en eller flere katte.

Kan hunde og katte leve under samme tag?

  • På trods af deres forskellighed findes der dog talrige eksempler på at hunde og katte kan enes og leve under samme tag – og endda nogle, hvor de ser ud til at have gavn af hinanden. Så hvad skal der til for at hunde og katte kan få en velfungerende og harmonisk relation?