:

Kan man slå to hjem i ludo?

Indholdsfortegnelse:

 1. Kan man slå to hjem i ludo?
 2. Hvordan dør man i Ludo?
 3. Hvordan spiller man ludo?
 4. Hvor kan jeg købe Ludo?
 5. Kan man være god til ludo?
 6. Hvor lang tid tager et spil ludo?
 7. Hvordan bliver man god til ludo?
 8. Hvad koster et spil ludo?
 9. Hvilket land kommer Ludo fra?
 10. Hvordan kan man spille ludo på messenger?
 11. Hvad betyder ordet Ludo?
 12. Hvilket land kommer ludo fra?
 13. Hvad står ludo for?
 14. Hvilke tal mangler på en Ludo terning?
 15. Hvordan ser en ludo terning ud?

Kan man slå to hjem i ludo?

Du kan ikke blive slået hjem, hvis du står på en globus. Derimod er det brikken, der lander på globusfeltet, hvor der står en anden brik, som slås hjem. Det gælder dog ikke feltet ud for dit startfelt. Rykker du en brik ind herfra, slås modstanderens brik/brikker på globusfeltet hjem.

Hvordan dør man i Ludo?

Slår man for meget, rykker man det overskydende antal øjne tilbage mod stjernen. Hvis man slår en globus eller en stjerne, mens man er på stien, er omgangen tabt. Den spiller der først får sine 4 brikker i mål, har vundet spillet.

Hvordan spiller man ludo?

Man kan spille med alm. terning eller ludo-terning. Ludo-terningen har seks sider, men øjnene 3 og 5 er udskiftet med globus og stjerne. Slår man globus, må man flytte en brik til det nærmeste globusfelt på spillepladen – også ud fra sit startområde.

Hvor kan jeg købe Ludo?

Ludo | Køb på føtex.dk!

Kan man være god til ludo?

Et af de værste spil man kan deltage i er ludo. Her er det jo helt tilfældigt hvor mange gange man må rykke, hvor man lander og dermed også om man lander på en stjerne, globus eller bliver slået hjem. Taktik? Der er ikke meget man kan gøre, rent taktisk i et spil som ludo.

Hvor lang tid tager et spil ludo?

Ludo kan man spille helt fra 4 år. Der kan være 2-4 spillere om et spil og det tager typisk omkring 20 minutter før den første spiller er i mål med alle sine brikker og har vundet spillet.

Hvordan bliver man god til ludo?

I Ludo gælder det kort og godt om at komme hele pladen rundt med alle fire brikker – og naturligvis få dem i mål. Den spiller der først får alle fire brikker i mål er vinderen. I første omgang slår man om, hvem der skal starte. Herefter skiftes man til at slå – i urets retning.

Hvad koster et spil ludo?

Cayro Ludo Table 4-6 Players. 70 kr.

Hvilket land kommer Ludo fra?

Ordet ludo er latin og betyder 'jeg spiller, leger', af ludere 'spille, lege'. Ludo er udviklet af det indiske brætspil pachisi, og spillet blev patenteret i Storbritannien i 1896.

Hvordan kan man spille ludo på messenger?

Hvordan kan jeg spille spil i Messenger-rum?

 1. Vælg på dit ansigt.
 2. Rul til højre i nederste menu, og vælg Aktiviteter.
 3. Vælg en indstilling for at spille.

Hvad betyder ordet Ludo?

Ordet ludo er latin og betyder 'jeg spiller, leger', af ludere 'spille, lege'. Ludo er udviklet af det indiske brætspil pachisi, og spillet blev patenteret i Storbritannien i 1896.

Hvilket land kommer ludo fra?

Ludo er udviklet af det indiske brætspil pachisi, og spillet blev patenteret i Storbritannien i 1896.

Hvad står ludo for?

Ordet ludo er latin og betyder 'jeg spiller, leger', af ludere 'spille, lege'. Ludo er udviklet af det indiske brætspil pachisi, og spillet blev patenteret i Storbritannien i 1896.

Hvilke tal mangler på en Ludo terning?

En alm. terning indeholder henholdsvis 1, 2, 3, 4, 5 og 6, mens Ludo terningen kommer med henholdsvis stjerne og globus i stedet for 3 og 5. Mens 1-6 giver ret til at rykke den ønskede brik x gange, så vil du med en globus kunne rykke din brik til det næste globusfelt.

Hvordan ser en ludo terning ud?

Ludo terning eller alm. En alm. terning indeholder henholdsvis 1, 2, 3, 4, 5 og 6, mens Ludo terningen kommer med henholdsvis stjerne og globus i stedet for 3 og 5. Mens 1-6 giver ret til at rykke den ønskede brik x gange, så vil du med en globus kunne rykke din brik til det næste globusfelt.