:

Hvad betyder en krokodille?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad betyder en krokodille?
  2. hva er forskjellen mellom alligator og krokodille?
  3. hva er forskjellen mellom krokodiller og krokodiller?
  4. hva er den mest kjente krokodillen?
  5. hva er den indre ganen hos krokodiller?

Hvad betyder en krokodille?

Krokodille, alligator, symbol for primært destruktion, grådighed, det onde, gengældelse, men også opfattet som vandets herre. I GT optræder den måske i drageskikkelse som symbol for fjenden, Egyptens farao: “du store drage, der ligger i strømmene og siger: “Nilen er min, jeg har skabt den!”” (Ez. 29, 3).

hva er forskjellen mellom alligator og krokodille?

  • Alligatorer har en mer svartaktig gråaktig farge og krokodiller har en tendens til å ha et mer lysbrunt utseende. I tillegg kan du fortelle dem fra hverandre i størrelsen med at krokodillene er den største av de to.

hva er forskjellen mellom krokodiller og krokodiller?

  • Disse gutta kan variere over 19 fot mens den normale alligatoren svinger rundt 14 fot. Nestende krokodiller favoriserer å legge eggene i gjørme eller reir laget av sand som ligger nær brakvann.

hva er den mest kjente krokodillen?

  • Mest kjent er Teleosauria fra jura, som sannsynligvis var forløper for de ekte krokodillene. Den godt bevarte Thoracosaurus er funnet i krittavleiringer fra Skåne, Sverige.

hva er den indre ganen hos krokodiller?

  • Den indre ganen er godt utviklet hos nålevende arter, og de indre neseåpningene (choaner) ligger langt tilbake i gapet, like over luftrøret. Hjertet er til forskjell fra andre nålevende reptiler delt i to forkamre og to hjertekamre. Hjernen er relativt avansert. Krokodiller lever hovedsakelig i elver, innsjøer, sumper, delvis også i kystfarvann.