:

Er LAN og WiFi det samme?

Indholdsfortegnelse:

  1. Er LAN og WiFi det samme?
  2. Hvordan opretter man forbindelse til WiFi?
  3. Hvad er WiFi en forkortelse for?
  4. Kan jeg få WiFi 6?
  5. Hvor kommer WiFi fra?

Er LAN og WiFi det samme?

WiFi er en specifik type af kommunikation der virker som et WLAN koncept. Den primære forskel er at WLAN er et overordnet koncept for kommunikation mellem enheder, mens WiFi er en specifik metode der anvendes for at skabe forbindelsen mellem enhederne i dit netværk.

Hvordan opretter man forbindelse til WiFi?

Mulighed 2: Tilføj netværk

  1. Åbn appen Indstillinger på enheden.
  2. Tryk på Netværk og internet. Internet.
  3. Nederst på listen skal du trykke på Tilføj netværk. Du skal muligvis angive netværksnavnet (SSID) og sikkerhedsoplysningerne.
  4. Tryk på Gem.

Hvad er WiFi en forkortelse for?

Wifi er en forkortelse for 'WIreless FIdelity', og det betyder faktisk bare trådløst internet. Altså internet uden kabler og ledninger.

Kan jeg få WiFi 6?

Med WiFi 6 får du den nyeste standard inden for trådløst internet. Og med den nyeste generation af vores intelligente WiFi-løsning Waoo Smart WiFi, der er WiFi 6-kompatibel, kan du få WiFi 6-teknologien direkte hjem i stuen. WiFi 6 sikrer masser af båndbredde til hele familien.

Hvor kommer WiFi fra?

De fleste routere i dag er trådløse, hvilket vil sige at de benytter sig af WiFi signalet. Routeren omdanner de informationer den sender til radiobølger, der så kan modtages af apparater, der har et indbygget WiFi-kort. Radiobølgerne sendes henholdsvis på 2,4 GHz og 5 GHz.