:

Kan man spore en drone?

Indholdsfortegnelse:

  1. Kan man spore en drone?
  2. Hvorfor findes sikring Security )? Drone?
  3. Hvordan holder du øje med din drone?
  4. Hvad er reglerne for din drone?
  5. Hvad er det nye system for dronepiloter?
  6. Hvordan kan du forstå dronereglerne i Danmark?

Kan man spore en drone?

Med DJI Aeroscope har du en pålidelig sporing af 80% af dronerne på markedet og egner sig særdeles godt som en stand alone-løsning, eller som et supplement til et primært radarsystem, hvis det er altafgørende, at 100% af alle droner trackes, monitoreres og registreres.

Hvorfor findes sikring Security )? Drone?

Dronesikring er en serviceydelse, der er relevant for alle der vil spare tid og mandetimer, og hvis perimeter skal være hermetisk lukket. Droneinspektion giver højkvalitets videomateriale, som kan bruges til grundig dokumentation for at perimetersikringen monitoreres og vedligeholdes tilstrækkeligt.

Hvordan holder du øje med din drone?

  • Denne regel er til for at sikre, at din drone ikke kolliderer med eksempelvis helikoptere, sportsfly eller passagerfly i luftrummet. Det er derfor vigtigt, at du hele tiden holder øje med din flyvehøjde i den applikation, du bruger med din drone, under enhver flyvning.

Hvad er reglerne for din drone?

  • Når du har identificeret din drones C-klasse, så får du tildelt nogle regler for din drone. Der er tre forskellige sæt regler i den åbne kategori nemlig; A1, A2 og A3. Er din drone klasse C0-1, skal du flyve efter A1, er din drone C2, skal du flyve efter A2, eller er din drone C3 skal du flyve efter A3.

Hvad er det nye system for dronepiloter?

  • De fleste fjernpiloter (Trafikstyrelsens ord for dronepiloter) får kun behov for at flyve i den åbne kategori - og det er kun den åbne kategori, som vi tager udgangspunkt i her. Det nye EU-system består af masse “kasser”. Hver af disse kasser har sine helt egne regler ift. afstande til mennesker og kompetencekrav.

Hvordan kan du forstå dronereglerne i Danmark?

  • For at forstå dronereglerne i Danmark skal du altså både kunne de internationale EU-droneregler og de nationale danske droneregler: EU-droneregler: Forordning (EU) 2019/947. Følg med her og få du det store overblik hvor, hvilke regler, der gælder for lige præcis dig - og hvilke forhold du skal være særligt opmærksomme på.