:

Kan man lægge gulvvarme under vinyl?

Indholdsfortegnelse:

  1. Kan man lægge gulvvarme under vinyl?
  2. Kan man lægge gulvvarme under linoleum?
  3. Er limede gulve et undergulv?
  4. Hvordan laver du et svømmende gulv?
  5. Hva er støbte gulve?
  6. Hvad er gulvbygningen?

Kan man lægge gulvvarme under vinyl?

Vinylgulve er også behageligt at gå på og det transporterer varme, så det kan med fordel kombineres med gulvvarme. Et vinylgulv er nemt at lægge og er normalt meget tynde sammenlignet med laminatgulve og parketgulve.

Kan man lægge gulvvarme under linoleum?

Linoleum kan lægges på gulve med gulvvarme, hvis overfladetemperaturen holdes på maks. 26° – ligesom ved trægulve. Linoleum fås i en særlig hård udgave, der kan lægges på køkkenbordet. Her kommer de bakteriedræbende egenskaber til deres ret.

Er limede gulve et undergulv?

  • I limede gulve er gulvbelægningen limet på underlaget (betondæk eller svømmende undergulv). Hvis den bærende konstruktion er af beton, kan den fungere som undergulv, blot den er plan med en jævn overflade og et lavt fugtindhold. Men det giver et meget hårdt gulv.

Hvordan laver du et svømmende gulv?

  • Et svømmende eller flydende gulv ligger løst oven på underlaget, så det kan trække sig sammen og udvide sig i forhold til temperaturen. Mellemlaget mellem underlaget og gulvet kan bruges til at lydisolere gulvet, så f.eks. trin ikke høres så meget. Grundlæggende set findes der to forskellige gulvbelægninger: Bærende og ikke-bærende.

Hva er støbte gulve?

  • Støbte gulve 1 Betonslidlag 2 Beton 3 Epoxy 4 Terrazzo 5 Asfaltbaserede gulve More ...

Hvad er gulvbygningen?

  • Gulvopbygningen er afgørende for, hvilken type gulv, man kan vælge. Det, der ligger nedenunder selve gulvbelægningen, kan enten være en etageadskillelse (hvis der er en etage under) eller terrændækket. Denne del er en del af husets konstruktion.