:

Hvad sker der hvis en fodboldkamp er uafgjort?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad sker der hvis en fodboldkamp er uafgjort?
  2. Hvad sker der efter straffesparkskonkurrence?
  3. Hvordan står fodboldkampen?
  4. Hvornår er en spiller spillet fri?
  5. Hvordan fungerer forlænget spilletid?
  6. Hvor lang tid er der forlænget spilletid i fodbold?

Hvad sker der hvis en fodboldkamp er uafgjort?

I ligaer kan fodboldkampe ende uafgjort, men i nogle elimineringsturneringer (vind-eller-forsvind-konkurrencer) lægger man to halvlege på 15 minutter til, hvis stillingen ender uafgjort. Hvis spillet stadig er uafgjort, spilles en straffesparkskonkurrence, der skal afgøre, hvilket hold der går videre i turneringen.

Hvad sker der efter straffesparkskonkurrence?

Hvis begge har scoret lige mange, skiftes holdene til at skyde et enkelt straffespark. Når et hold til sidst scorer, mens det ikke lykkes for det andet, vinder førstnævnte kampen. Spillerne skal skiftes til at skyde straffesparkene, og derfor må en spiller først skyde igen, når de andre spillere på holdet har skudt.

Hvordan står fodboldkampen?

Det kulminerede i finalesejren på 2-0 over Tyskland.. Danmark kom tæt på at gentage den triumf i sommeren 2021. Her blev det nemlig til en flot semifinale, hvor man endte med at tabe 1-2 til England på Wembley. I VM sammenhæng er Danmark bedste resultat fra 1998, hvor man nåede kvartfinalerne.

Hvornår er en spiller spillet fri?

8.2.1 En spiller "spilles fri" til at kunne deltage på lavere rangeret hold ved, at det højere rangerede hold (hvor spilleren spillede sin forudgående turneringskamp og derfor er bundet til) – spiller samme spilledag eller i mellemtiden har spillet en turneringskamp, hvori spilleren lovligt kunne have deltaget, men ...

Hvordan fungerer forlænget spilletid?

I fodbold varer den forlængede spilletid 30 minutter bestående af to perioder på 15 minutter. Hvis stillingen i en fodboldkamp stadig er uafgjort efter forlænget spilletid, afgøres kampen som regel i en straffesparkskonkurrence. Dog benytter ikke alle fodboldturneringer sig af det.

Hvor lang tid er der forlænget spilletid i fodbold?

Nogle turneringskampe SKAL kåre en vinder på dagen. Når nødvendigt kan en kamp fortsætte i forlænget spilletid (2x 15 minutter), hvis de indledende 90 minutter endte uafgjort.