:

Hvor mange CVR nr kan man have?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor mange CVR nr kan man have?
 2. Kan man have et firma uden CVR-nummer?
 3. Er virksomheden fritaget for at give regnskabsoplysninger enkeltmandsvirksomhed?
 4. Kan man genåbne et lukket CVR nr?
 5. Er min virksomhed fritaget for regnskabsoplysninger?
 6. Hvad er en personligt ejet virksomhed?
 7. Kan du lukke din virksomhed?
 8. Hvordan kan du starte ny virksomhed?
 9. Hvordan registrerer du en virksomhed?

Hvor mange CVR nr kan man have?

En virksomhed kan således overordnet have ét CVR-nummer, men derudover have indtil flere P-numre afhængig af, hvor mange forskellige adresser som den enkelte virksomhed er aktiv fra.

Kan man have et firma uden CVR-nummer?

Alt efter hvilken virksomhedstype du driver, kan du sagtens drive en virksomhed uden at have et CVR-nummer. Man kan få et CVR-nummer, hvis man driver en virksomhed, men det er ikke altid en nødvendighed at have et. Har du en virksomhed, der omsætter for under 50.000 kr.

Er virksomheden fritaget for at give regnskabsoplysninger enkeltmandsvirksomhed?

Din virksomhed er fritaget for at give oplysninger fra regnskabet, hvis du i indeværende regnskabsår har haft en omsætning på under 300.000. I vores service tager vi selvfølgelig højde for det. Du skal derfor bare udfylde de felter, som vi har markeret med blå i selvangivelsen.

Kan man genåbne et lukket CVR nr?

Bemærk: Virksomheden kan kun genoptages, hvis den ikke har været under tvangsopløsning inden for de seneste 5 år. Du skal anmode om genoptagelse senest 3 måneder efter, at Erhvervsstyrelsen har bedt skifteretten om at opløse virksomheden. Der gives ikke dispensation for de tre måneder.

Er min virksomhed fritaget for regnskabsoplysninger?

1) Indehavere af virksomheder omfattet af reglerne om fælles skatteregnskab (LL § 29) skal ikke indsende skatteregnskab sammen med oplysningsskemaet. 2) Indehavere af virksomheder fritaget for at give regnskabsoplysninger efter omsætningsgrænsen på 300.000 kr. skal dog besvare spørgsmål om revisorbistand.

Hvad er en personligt ejet virksomhed?

 • En personligt ejet virksomhed vil typisk være et enkeltmandsfirma eller en personligt ejet mindre virksomhed - PMV. Enkeltmandsvirksomheden er en personligt ejet virksomhed, hvor du har lidt flere muligheder end en personligt ejet mindre virksomhed (PMV).

Kan du lukke din virksomhed?

 • At lukke sin virksomhed er mere end afvikling af CVR-nummer. Med Virk Assistenten får du overblik over lukkemuligheder for virksomheder og selskaber, hjælp til at sikre dig adgang til din digitale postkasse, afmelde registreringer, afslutte skatter og afgifter, samt udfylde nødvendige dokumenter som betalingserklæring. Udbetale løn til dig selv?

Hvordan kan du starte ny virksomhed?

 • Starte virksomhed? Der er mange ting at holde styr på, når du skal starte ny virksomhed. Med Virk Assistenten får du hjælp til at vælge virksomhedsform, få CVR-nummer, bestille NemID, aktivere digital postkasse og oprette en NemKonto. Lukke virksomhed? At lukke sin virksomhed er mere end afvikling af CVR-nummer.

Hvordan registrerer du en virksomhed?

 • Registreringsudskrift, hvis interessenten er et udenlandsk selskab og dermed ikke har et CVR-nummer. Created with Sketch. Registreringen skal ske senest to uger efter stiftelsen. Ændringer af registrerede oplysninger skal registreres senest 2 uger efter beslutningen er truffet. Starte virksomhed?