:

Hvad gør man hvis ens tastatur ikke virker?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad gør man hvis ens tastatur ikke virker?
  2. Hvordan laver man é?
  3. Hvad betyder é?
  4. Hvorfor kan jeg ikke skrive snabel a?
  5. Hvorfor virker mit Logitech tastatur ikke?

Hvad gør man hvis ens tastatur ikke virker?

Hvis tastaturet slet ikke reagerer kan du prøve at sætte kablet eller den trådløse modtager (afhængigt af hvad dit tastatur benytter) i en anden USB-port og se om det gør en forskel. En anden ting du kan tjekke er om du mangler at installere eller opdatere drivere.

Hvordan laver man é?

Eksempelvis skal du for è trykke på Ctrl+' , slippe og derefter skrive e. Hvis du vil skrive et lille tegn ved hjælp af en tastekombination, der omfatter Skift, skal du holde Ctrl+Skift+symboltasterne nede samtidig og slippe dem, før du skriver bogstavet.

Hvad betyder é?

É er et E med accent aigu eller en trykstreg, afhængigt af sproget (eks. fransk: accent aigu, spansk: trykstreg). É'et bruges i mange forskellige sammenhænge på dansk fx: én, til at slå fast at det er et antal man refererer til (tidligere brugtes også dobbeltvokal til dette: een)

Hvorfor kan jeg ikke skrive snabel a?

Når det er en ny computer, og du ikke kan skrive @ som beskrevet, vil jeg anbefale at du reklamerer, det skal bare være i orden. Ellers har @ ASCII kode 64, det betyder, at du kan skrive @ ved at holde Alt-tasten (tasten til venstre for Space) og trykke 64 på Num-lock tastaturet.

Hvorfor virker mit Logitech tastatur ikke?

På en Android-enhed: I Indstillinger > Trådløs og netværk skal du trykke på Bluetooth og kontrollere at det er aktivt. Når der vises en liste over trådløse Bluetooth-enheder, skal du markere Logitech Keyboard K480 og klikke på Næste. Følg anvisningerne på skærmen for at færdiggøre pardannelsen.