:

Hvorfor skiller min Frosting?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvorfor skiller min Frosting?
  2. Kan man komme frosting på dagen før?
  3. Hvorfor bliver min ostecreme tynd?
  4. Hvad er forskellen på frosting og Icing?
  5. Kan man pynte med frosting dagen før?
  6. Kan man fryse Flødeostecreme?
  7. Hvor lang tid i forvejen kan man lave en lagkage?

Hvorfor skiller min Frosting?

Når du laver frosting, skal alle ingredienserne have stuetemperatur. En frosting skiller meget nemt, og den er bare ikke så fin, når den er helt skilt. Oplever du det alligevel, skal du blot stille skålen i køleskabet, indtil frostingen er godt kold og gerne lidt hård i det.

Kan man komme frosting på dagen før?

En cream cheese frosting kan godt laves før tid og sættes på køl. Pisk den op igen inden brug, så den bliver lækker let og luftig. Chokolade frostingen med flødeost kan holde sig frisk minimum en uge i køleskabet og kan også fryses ned.

Hvorfor bliver min ostecreme tynd?

Skær flødeosten i mindre stykker og rør den godt sammen med flormelis, citronskal og -saft. Vær præcis med at måle flormelis af; kommer der for meget i bliver glasuren tynd.

Hvad er forskellen på frosting og Icing?

Icing er bedst til pynt på f. eks. småkager, kanelsnegle, kransekager og bradepandekager. Både frosting, smørcreme og marengs-smørcreme kan bruges imellem kagebunde og ovenpå kager, f.

Kan man pynte med frosting dagen før?

Men du kan også tage dem ud i god tid og pynte dem. Frostingen skal bare lige have lov til at stå og blive lidt blød igen, ellers sætter pynten sig ikke fast. Da denne frosting bliver så hård af at stå på køl, skal kagerne lige have lov til at stå lidt på køkkenbordet inden serveringen.

Kan man fryse Flødeostecreme?

Der er rigeligt ostecreme, men man kan med fordel fryse halvdelen.

Hvor lang tid i forvejen kan man lave en lagkage?

HUSK: En lagkage bliver bedst, hvis du lægger den sammen dagen før. Og ellers skal den helst have mindst et par timer på køl.