:

Hvad er forskel på foodprocessor og blender?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad er forskel på foodprocessor og blender?
  2. Kan man bruge en foodprocessor som blender?
  3. Hvad bruger man en foodprocessor til?
  4. Kan en blender hakke nødder?
  5. Kan man lave juice i en foodprocessor?

Hvad er forskel på foodprocessor og blender?

Selvom disse to redskaber kan mange af de samme ting, så er der utrolig stor forskel. Blenderen har et højt og mere opadgående design. Normalt er den smallere i bunden og oftest tilsættes en eller anden form for væske for, at ingredienserne kan køre rundt. En foodprocessor derimod arbejder bedre med tørre råvarer.

Kan man bruge en foodprocessor som blender?

Foodprocessoren giver mulighed for at få hjælp til alt lige fra at purere til at piske, presse, hakke og snitte m.m. Der medfølger også en blender, som man kan bruge til blandt andet supper og smoothies.

Hvad bruger man en foodprocessor til?

I dag forbindes en foodprocessor med et elektrisk drevet apparat, men tidligere har manuelt drevne køkkenmaskiner også båret betegnelsen. I modsætning til en røremaskine kan en foodprocessor typisk både rive, snitte, hakke, røre og ælte i en fart. Kapaciteten afhænger af skålens størrelse og motorens kapacitet.

Kan en blender hakke nødder?

Du kan derfor med fordel lave alt fra en luftig æggesnaps til en kølig og cremet smoothie med isterninger med en blender. Det tager ingen tid og opvasken er minimal. Blenderen er genial til at hakke diverse nødder, frugter og grøntsager fint – ingredienser du senere kan bruge i en kagedej eller brød.

Kan man lave juice i en foodprocessor?

Med denne juicemaskine får du en super ren og klar juice. Der er et stor indføringsrør på 8,5 cm, som gør at den kan tage hele frugter og grøntsager. Det er en slidstærk maskine. Juicemaskinen har en ”Cold Spin” teknologi, hvilket gør at juicen bliver mindre end 1 grads varmepåvirket fra centrifugen.