:

Kan man selv installere opvaskemaskine?

Indholdsfortegnelse:

  1. Kan man selv installere opvaskemaskine?
  2. Hvad koster det at få installeret en vaskemaskine?
  3. Hvor meget koster det at installere opvaskemaskine?
  4. Hvordan sætter man strøm til vaskemaskine?
  5. Kan man installere vaskemaskine i lejlighed?
  6. Hvordan skal afløbsslangen sidde på vaskemaskinen?

Kan man selv installere opvaskemaskine?

Opvaskemaskiner og vaskemaskiner med stikprop må du gerne selv installere. Du skal derfor kunne tilslutte maskinen uden at bruge værktøj. En stikprop er stikket, som du sætter i stikkontakten. Dog skal der være en stophane på din vandinstallation.

Hvad koster det at få installeret en vaskemaskine?

Prisinstallation af vaskemaskinen Hvis installationen af vaskemaskinen er uden komplikationer, kan du regne med, at installationen typisk tager 2 timer. Hvis vi regner med en timetakst på omkring 700 DKK, hvilket er den typiske takst, skal du således regne med en pris på: 700 DKK * 2 timer = 1.400 DKK.

Hvor meget koster det at installere opvaskemaskine?

Hvis du skal hyre en professionel VVS-installatør til at montere din opvaskemaskine, kan du forvente priser fra 495 kr. Dette vil oftest være en timepris, der tages. Hvis der omvendt både er brug for, at en elektriker samt en VVS-installatør skal ud til dig, kan prisen lyde mellem 1.500 kr. og 2.000 kr.

Hvordan sætter man strøm til vaskemaskine?

Tilslutning af vaskemaskine el Ved installation af vaskemaskine skal den selvfølgelig også tilsluttes elnettet, så der er behov for en el-installatør. Hvis du er det mindste i tvivl om, hvordan en korrekt montage skal udføres, er det altid en god ide at søge fagmæssig rådgivning.

Kan man installere vaskemaskine i lejlighed?

Du har ret til at installere vaskemaskine og opvaskemaskine i lejligheden, medmindre udlejeren kan godtgøre, at ejendommens el- og afløbskapacitet ikke kan klare det, se lejelovens § 29 stk.

Hvordan skal afløbsslangen sidde på vaskemaskinen?

- Enden af afløbsslangen, skal være placeret min. 60 cm og maks. 100 cm over maskinen bund. - Tjek at der ikke er knæk på afløbsslangen eller den er vredet, så vandet er forhindret i, at løbe gennem slangen.