:

Hvad er en gas regulator?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er en gas regulator?
 2. Kan ikke få regulatoren på gasflasken?
 3. Hvordan skifter man gasslange?
 4. Hvornår er en gasflaske slukket?
 5. Hvordan tænder man en gasflaske?
 6. Hvad koster en gasregulator?
 7. Er der forskel på gas flasker?
 8. Hvorfor virker min gasflaske ikke?
 9. Hvorfor virker gasflasken ikke?
 10. Hvordan sætter man gas til campingvogn?
 11. Hvor lang tid holder 10 kg gas?

Hvad er en gas regulator?

Hvad er en regulator? Regulatoren er den grålige dims, du monterer ovenpå gasflasken, så du kan tænde og slukke for gassen. Det lyder nemt i teorien, men det ender tit i bøvl og bandeord, når grillen skal have ny gas, for det er ikke altid lige nemt at få den til at makke ret.

Kan ikke få regulatoren på gasflasken?

Sørg altid for at regulatoren er korrekt monteret. Kontrollér alle samlinger med sæbevand eller lækagesøgespray. Gasslangen skal være ubeskadiget og uden revner - udskift slangen ved den mindste tvivl. Tjek dine slanger mindst én gang om året – og udskift dem minimum hvert tredje år.

Hvordan skifter man gasslange?

Drej med uret for at løsne dem.

 1. Kobl regulatoren fra gasflasken.
 2. Find slange- og regulatortilslutningen.
 3. Brug to stk. værktøj, enten en gaffelnøgle eller en skruenøgle, og drej med uret for at løsne den, mens du bruger det andet værktøj til at holde mod.

Hvornår er en gasflaske slukket?

Du skal sørge for, at alle ventiler er lukket, når du ikke bruger udstyret. Det gælder også tomme flasker. Når du ikke skal bruge udstyret i længere tid, skal du frakoble flasken.

Hvordan tænder man en gasflaske?

Åbn låget på grillen og skru op for gassen Inden du tænder grillen, skal du åbne låget. Hvis du lader det være lukket, risikerer du nemlig at gassen hober sig op under låget, hvilket øger risikoen for eksplosion. Herefter skal du åbne regulatoren på gasflasken. Gassen strømmer nu igennem slangen, og brænderne tændes.

Hvad koster en gasregulator?

Gas regulator 37mbar POL GB 97 kr. Fragt 49 kr.

Er der forskel på gas flasker?

Gasflasken på 5 kg i stål anvendes til de samme formål som gasflasken på 11 kg i stål. Kosan gasflaske 6 kg i alu kaldes også for caravan-gasflasken. Den har en speciel tilslutning og bruges næsten udelukkende som campinggas.

Hvorfor virker min gasflaske ikke?

Hvis brænderen er tilstoppet, skal denne rengøres. Brænderne kan afmonteres og rengøres ved brug af en metalbørste. Fejlen kan også skyldes, at gasventilerne er tilstoppede. Sørg for at grillen og gasflasken er slukket, og afmontér da gasslangen og skyl den grundigt under rindende vand.

Hvorfor virker gasflasken ikke?

De fleste gasgrillere er udstyret med en funktion, som sikrer at der ikke bliver lukket for meget gas ud på en gang. Denne kan være blevet aktiveret ved en fejl. Sluk for gassen, luk for gasflaskeventilen og åben låget på grillen. Vent i 5-10 minutter, mens regulatoren nulstilles og eventuelt gas fordamper.

Hvordan sætter man gas til campingvogn?

Husk at placere gasalarmen korrekt Når du har flaskegas i din campingvogn, er det en rigtig god idé at sætte en gasalarm op. Den advarer dig i tide, hvis der skulle gå noget galt med flaskegasinstallationen, så der siver gas ud i campingvognen. Men det er ikke helt ligegyldigt, hvor i campingvognen du placerer alarmen.

Hvor lang tid holder 10 kg gas?

Varer i mindst et halvt år. Men også i forhold til hvad jeg hører fra andre, så strækker en 10 kilos gasflaske til mindst seks måneders brug af gasgrill, når man har et nogenlunde normalt brug af grillen. Det er klart, at hvis du løbende også bruger din gasgrill til bagning, ja så holder den ikke så lang tid.