:

Kan man flytte et gasfyr?

Indholdsfortegnelse:

 1. Kan man flytte et gasfyr?
 2. Hvordan fylder jeg vand på mit naturgasfyr?
 3. Hvilken forsikring dækker gasfyr?
 4. Er man bundet af naturgas?
 5. Hvad koster det at flytte gasmåler?
 6. Kan man flytte gasmåler?
 7. Hvordan tapper man vand af et gasfyr?
 8. Hvad sker der hvis gasfyret løber tør for vand?
 9. Hvad er en Tryghedsforsikring?
 10. Kan man lugte naturgas?

Kan man flytte et gasfyr?

Skal gasfyret flyttes på grund af ombygning, står vi klar til opgaven, så det passer ind i dine byggeplaner. Er det blevet tid til et ny gasfyr klarer vi udskiftning og omlægning af rør og aftræk. Husk at søge tilskud til de forbedringer der laves i hjemmet som er tilskuds berettigede.

Hvordan fylder jeg vand på mit naturgasfyr?

Sådan fylder du vand på dit gasfyr

 1. Sluk for fyret.
 2. Åbn for den hane eller ventil, der sidder på selve fyret ved at dreje på den.
 3. Åbn for den hane, der sidder på væggen.
 4. Lad vandet løbe ind i gasfyrets system, mens du holder øje med manometeret.
 5. Luk for hanen, når vandtrykket når 1,5 bar.

Hvilken forsikring dækker gasfyr?

Men almindelig slid og manglende vedligehold dækker forsikringen ikke. Den forventede levetid på et gasfyr er omkring 15 år, så hvis fyret er slidt og i en tilstand som man må forvente af et 12 år gammelt gasfyr, vil det ikke blive nævnt i tilstandsrapporten.

Er man bundet af naturgas?

Din naturgasaftale fortsætter på samme vilkår og betingelser, som hos din tidligere naturgasleverandør. Derfor kan du være bundet af en bindingsperiode, hvis du også var det hos din tidligere leverandør. Det fremgår af den gasaftale, du har indgået.

Hvad koster det at flytte gasmåler?

Gasmåler. Er den gamle gasmåler for stor og grim, så kan vi skaffe dig en ny og mere moderne og diskret gasmåler. Vi kan erstatte den gamle med en ny 1-rørs måler. 2500 kr.

Kan man flytte gasmåler?

Ja, du kan godt få en nyere gasmåler. Du skal dog regne med, at det vil koste noget at installere gasmåleren. Du må også gerne flytte din gasmåler til et mere skjult sted i køkkenet. Henvend dig til din VVS-installatør og bed om at få et tilbud.

Hvordan tapper man vand af et gasfyr?

Hvis du har en gulvstående fjernvarmeunit eller gas-/oliefyr, er aftapningshanen typisk placeret i underdelen af unitten tæt ved gulvet. Du kan også komme ud for, at du skal tappe vandet af dit varmeanlæg gennem en radiator, hvis ikke der findes haner andre steder på din installation.

Hvad sker der hvis gasfyret løber tør for vand?

Manglende vandtryk på gasfyret kan medføre, at der ikke kommer nok vand ud i boligens radiatorer eller gulvvarme. Derved fordeles varmen ikke effektivt, og derved opvarmes din bolig ikke tilstrækkeligt.

Hvad er en Tryghedsforsikring?

Hvad dækker Tryghedsforsikringen: Tryghedsforsikringen dækker som udgangspunkt skader på dit feriehus og inventar i udlejningsperioden, hvis din egen fritidshusforsikring ikke dækker disse skader – dog ikke tyveri. Tryghedsforsikringen er altså subsidiær i forhold til din egen gæl- dende fritidshusforsikring.

Kan man lugte naturgas?

Naturgas er fra naturens side lugtfri, men der tilsættes en smule duftstof, så man kan opdage eventuelle læk. Disse er heldigvis sjældne, når du sørger for at dit gasfyr efterses med de nødvendige intervaller, men det er alligevel godt at være forberedt.