:

Hvordan lugter kølemiddel?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvordan lugter kølemiddel?
  2. Hvordan får man dårlig lugt ud af køleskabet?
  3. Hvorfor lugter mit køleskab?
  4. Kan man lugte freon?
  5. Er der klor i Rodalon?

Hvordan lugter kølemiddel?

Kølemiddel lugter ikke, og lækage af kølemiddel vil føre til, at produktet ikke længere virker. Madvarer såsom citron, løg og røgede madvarer kan lugte, og smagen kan overføres til andre madvarer i køleskabet.

Hvordan får man dårlig lugt ud af køleskabet?

En skål med eddike i kølesektionen vil fjerne de fleste ubehagelige lugte i køleskabet. Alternativt kan du bruge desinfektionsmidlet Rodalon, men vær opmærksom på, at det ikke må blandes med sæbe eller andre rengøringsmidler. Det er desuden ikke en god idé at bruge klorin et sted, hvor der opbevares madvarer.

Hvorfor lugter mit køleskab?

Køleskabe. Hvis dit køleskab lugter, er det en god idé at starte med at tjekke, om dine madvarer er opbevaret forsvarligt og lufttæt, og om der er varer, der har overskredet deres udløbsdato. Derudover bør du ikke overfylde køleskabet. Du bør også tjekke, om der er spildte madvarer, og om køleskabet er helt tørt.

Kan man lugte freon?

Kølemiddel lugter ikke, og lækage af kølemiddel vil føre til, at produktet ikke længere virker. Indpak altid madvarer i lufttætte beholdere før de lægges i fryseren.

Er der klor i Rodalon?

Desinfektion dræber bakterier og svampe og fjerner mug og dårlig lugt. Rodalon indeholder ikke klor, er lugtfri og bleger ikke. Dette betyder, at Rodalon kan anvendes til en lang række forskellige formål uden at skade materialer som f. eks.